Follow us

Η Ήβη Αδάμου υιοθέτησε την τοπ τάση της μόδας που θα σε κάνει να ξεχάσεις το κλασικό τζιν

Άφησε για λίγο στη ντουλάπα το τζιν παντελόνι και φόρεσε κάτι διαφορετικό.

ivi adamou NDP Photo Agency

Θα συμφωνήσουμε όλες πως το τζιν παντελόνι έχει μία σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση στη γκαρνταρόμπα και το ντύσιμο μας. Υπόσχεται άνεση και κομψότητα, είναι πάντα επίκαιρο, ενώ όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός μας, πάντα μπορούμε να βρούμε τη γραμμή που μας ταιριάζει. Άραγε, υπάρχει κάποιος λόγος για να το παραμερίσουμε; Η πρώτη απάντηση που μας έρχεται στον νου είναι πως όχι.

Ωστόσο, ρίχνοντας μία πιο προσεκτική ματιά στις τάσεις της μόδας που αφορούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, έχουμε ξεχωρίσει ένα trend που θα σε πείσει να αφήσεις το τζιν σου στη ντουλάπα- έστω και για λίγο. Μία από τις επικρατέστερες τάσεις στα bottoms είναι τα παντελόνια σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το φούξια, το γαλάζιο, το κίτρινο. Η μόδα της άνοιξης άλλωστε είναι γεμάτη από pop αποχρώσεις που έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση μας και ένα παντελόνι σε αυτούς τους τόνους είναι η αγορά που αξίζει να κάνετε αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα τα φορέσεις όμως; Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, αφού οι στιλιστικοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πολλοί περισσότεροι από ό,τι πιστεύεις. Η Ήβη Αδάμου υιοθέτησε την εν λόγω τάση και σου προτείνει έναν συνδυασμό που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις. Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τη δείχνει να φορά ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε πράσινη neon απόχρωση, το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρο crop top και ένα ζευγάρι γόβες σε animal print μοτίβο.

Ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα όπως αυτό της Ήβης Αδάμου θα φέρει αέρα ανανέωσης στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σου. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα basic τοπ όπως τα μονόχρωμα πουκάμισα και t-shirts ή να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου και να δημιουργήσεις color blocking συνδυασμούς.

Το ανοιξιάτικο σύνολο της Ήβης Αδάμου

Loading...

Get the Look

Ψηλόμεσο παντελόνι Pull and Bear

Ψηλόμεσο παντελόνι Zara

Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι Stradivarius

Παντελόνι H&M

Παντελόνι wide leg με θηλιές στη μέση Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ