Follow us

Το best seller κρουαζέ φόρεμα από τα Η&Μ που είναι ιδανικό για την εποχή

Αυτό το H&M φόρεμα δεν θα βαρεθείς να το φοράς φέτος την άνοιξη.

hm Courtesy of H&M

Την περίοδο της άνοιξης, οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη, ανήκουν όλες εκείνες που ανυπομονούν να φορέσουν φορέματα, φούστες, πουκάμισα σε χαρούμενα λουλουδάτα patterns, ενώ στη δεύτερη όλες εκείνες που δεν αγαπούν και τόσο τα floral μοτίβα. Ωστόσο, εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως ακόμα κι αν δεν είναι κάποια νέα προσθήκη στο ντύσιμο τα εν λόγω μοτίβα, πάντα καταφέρνουν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Φέτος, τα florals είναι και πάλι επίκαιρα με τις νέες συλλογές των brands να είναι πλούσιες από αυτά.

Διαβάστε Επίσης

Οι καλά ενημερωμένες fashion experts βέβαια έχουν ήδη κάνει την έρευνα τους και έχουν επιλέξει τα πιο κομψά και χρήσιμα κομμάτια για την τρέχουσα εποχή. Ένα από αυτά θα το βρεις στην ανοιξιάτικη collection των H&M και συγκεκριμένα πρόκειται για ένα floral φόρεμα, το οποίο έχει αναδειχθεί ως best seller- και όχι άδικα.

Το εν λόγω φόρεμα είναι κρουαζέ, συνεπώς κολακεύει όλες τις σιλουέτες, αφού αγκαλιάζει τις καμπύλες και ακολουθεί τις γραμμές του σώματος. Συνεπώς, είτε είσαι skinny είτε curvy, είναι μία πολύ καλή προσθήκη για την γκαρνταρόμπα σου. Επίσης είναι μίντι και έχει το πιο κοριτσίστικο και ανοιξιάτικο floral μοτίβο σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε και του κίτρινου. Πώς μπορείς να το φορέσεις; Με loafers ή μπαλαρίνες, με sneakers ή mules, με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες. Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσοι πολλοί που σίγουρα δεν θα βαρεθείς να το φοράς στη διάρκεια της άνοιξης, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Το must have φόρεμα της άνοιξης

Κρουαζέ φόρεμα με μοτίβο H&M
Κρουαζέ φόρεμα με μοτίβο H&M

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ