Follow us

Το double denim επέστρεψε και η Έβελυν Καζαντζόγλου το φόρεσε με τον πιο cool τρόπο

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου που αξίζει να αντιγράψεις ASAP.

evelyn kazantzoglou NDP Photo Agency

Το double denim είναι μία από τις τάσεις που μεσουράνησαν τη δεκαετία του '90 αλλά και τα '00s στον κόσμο της μόδας και την υιοθέτησαν όλες οι trendsetters της εποχής. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την εμφάνιση του Justin Timberlake και της Britney Spears στο κόκκινο χαλί των American Music Awards το 2001, φορώντας total denim σύνολα. Πρόσφατα, ένα άλλο -πρώην πλέον- ζευγάρι επέλεξε αυτό τον συνδυασμό μία κοινή τους εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο Kanye West και η Julia Fox έδωσαν το παρών στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής, φορώντας matchy- matchy denim σύνολα.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση βέβαια που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση για την στιλιστική αξία αυτών των combo, μία ανάρτηση της Έβελυν Καζαντζόγλου στο Instagram πρόκειται να σε πείσει. Η influencer και μοντέλο δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο με δημιουργίες από τη νέα συλλογή των Marks & Spencer. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα denim πουκάμισο με μία denim παντελόνα ακριβώς στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λευκό πανωφόρι και λευκές μπότες.

Styling Tips

Για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα αυτή την περίοδο, χρειάζεται να ξεχάσεις κάποια στιλιστικά κλισέ που θέλουν να συνδυάζεις τζιν που είναι στις ίδιες αποχρώσεις. Τζιν παντελόνια με σακάκια δημιουργούν ένα νέο updated κοστούμι που είναι ιδανικό για all-day εμφανίσεις, denim φορέματα με τζάκετ, βερμούδες με πουκάμισα κ.ο.κ. Οι επιλογές είναι πολλές ώστε να επιλέξεις τις κατάλληλες για εσένα και το στιλ σου.

Πολύτιμος σύμμαχος για να αναβαθμίσεις μία total denim εμφάνιση είναι τα αξεσουάρ. Ζώνες, τσάντες, παπούτσια και μαντήλια αναλαμβάνουν να ομορφύνουν και να αναβαθμίσουν τον denim καμβά που έχεις δημιουργήσει. Χρησιμοποίησε ένα εμπριμέ μαντήλι ως ζώνη, φόρεσε statement sneakers που κάνουν το σύνολο αμέσως πιο ενδιαφέρον, κράτησε μία τσάντα σε έντονο χρώμα. Η αλλαγή στο αποτέλεσμα θα είναι εμφανής στη στιγμή και εσύ θα νιώσεις αμέσως σαν guru του street style.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ