Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το τέλειο κοστούμι για την άνοιξη | Πάρε ιδέες από το look της

Θα λατρέψεις τα παπούτσια της.

Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Για 15η συνεχόμενη χρονιά, η Athens Athens Xclusive Designers Week επιστρέφει στην Αθήνα, ενθουσιάζοντας όλους τους fashion lovers. Από τις 9 έως τις 13 Απριλίου, αρκετοί Έλληνες σχεδιαστές μόδας πρόκειται να παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο Ζάππειο.

Χθες, 05/04, πραγματοποιήθηκε το press brunch, στη διάρκεια του οποίοι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της AXDW, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μία από τις πρωταγωνίστριες πρόκειται να είναι η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε Επίσης

Για την εμφάνιση στο event, η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε μία άκρως ανοιξιάτικη εμφάνιση, φορώντας ένα κοστούμι σε ροζ απόχρωση. Το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και κοσμήματα από την συλλογή που φέρει την υπογραφή της. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε φούξια απόχρωση με λεπτά λουράκια και μικρούς κρυστάλλους που έκαναν το σύνολο της Δούκισσας Νομικού ακόμα πιο εντυπωσιακό. Τα πέδιλα είναι μία δημιουργία της ελληνικής εταιρείας υποδημάτων, Envie Shoes, πρόσωπο της οποίας είναι η παρουσιάστρια.

Τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το ροζ, το κόκκινο, το πράσινο, το μοβ είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις χαλαρές βόλτες στην πόλη ή σε κάποια βραδινή έξοδο, δημιουργώντας τα πιο σύγχρονα looks.

Το look της Δούκισσας Νομικού

Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού

Βρες τα παπούτσια της Δούκισσας Νομικού εδώ.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Envie Shoes
Ψηλοτάκουνα πέδιλα Envie Shoes

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ