Follow us

Η best seller τσάντα που κρατούν οι πιο κομψές fashionistas και ταιριάζει με τα πάντα

Η τσάντα που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand, La Chaîne.

La Chaîne Courtesy of La Chaîne

Ένας από τους λόγους που η άνοιξη είναι μία από τις αγαπημένες εποχές των fashionistas είναι η αλλαγή και η ανανέωση που συμβαίνει στη γκαρνταρόμπα και το στιλ μας. Ειδικά οι νέες τάσεις, τα έντονα χρώματα, τα μοτίβα και γενικά η χαρούμενη διάθεση που αποπνέει η μόδα της φετινής άνοιξης έχει άμεσα θετική επίδραση στην ψυχολογία μας, κάνοντας μας να θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και μοτίβα.

Ευτυχώς για όλες μας, τα brands έχουν αποφασίσει να ικανοποιήσουν αυτή την ανάγκη μας μέσα από τις νέες συλλογές τους. Μία από τις πρόσφατες ανακαλύψεις μας είναι η νέα συλλογή της La Chaîne. Η "Sunrise Collection” του ελληνικού brand είναι ήδη διαθέσιμη από τις 7 Απριλίου και είναι αφιερωμένη στην άνοιξη. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις, η collection είναι πλούσια σε pastel αλλά και bold αποχρώσεις, τα γεωμετρικά μοτίβα με 70s αισθητική, αλλά και αξεσουάρ που πρόκειται να ενθουσιάσουν κάθε fashionista.

Η best seller τσάντα που κρατούν οι πιο κομψές fashionistas και ταιριάζει με τα πάντα

Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα La Chaîne συλλογή και μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε μία τσάντα που πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο στιλ σου. Συγκεκριμένα, το brand ανανέωσε ένα από τα best seller σχέδια του, την Kallisti bag, κυκλοφορώντας τη σε νέα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το λευκό και το lime, αλλά και δύο υφές, croco ή δερμάτινη. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο είναι η ιδιαίτερη αλυσίδα της, ενώ το μέγεθος της είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Extra Tip

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, μία εντυπωσιακή statement τσάντα θα είναι πάντα ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος για να αναβαθμίσεις το σύνολό σου. Φέτος την άνοιξη μάλιστα, αξίζει να βγεις από το στιλιστικό comfort zone σου και να προσθέσεις στη συλλογή σου μία τσάντα σε έντονο χρώμα όπως το πορτοκαλί ή το φούξια.

Η "Sunrise Collection" θα είναι διαθέσιμη από 7 Απριλίου στο online shop της La Chaîne, αλλά και στο νέο της Concept Store (Σόλωνος 26, Κολωνάκι).

Editor's Picks

Τσάντα La Chaîne

Τσάντα La Chaîne

Τσάντα La Chaîne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ