Follow us

Θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο κομψό Zara φόρεμα που κοστίζει 30 ευρώ

Ξεχωρίσαμε τέσσερα ακόμα φορέματα σαν αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να προσθέσεις στη συλλογή σου.

stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Όσον αφορά στο ντύσιμο της άνοιξης, μία από τις πιο άνετες και κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητα είναι τα φορέματα. Mini, midi ή maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ, όποια κι αν είναι η περίσταση, πάντα θα μπορείς να βρεις το ιδανικό φόρεμα για να φορέσεις. Ειδικά φέτος την άνοιξη, που οι τάσεις της μόδας έχουν θέσει ως τα έντονα χρώματα και μοτίβα στην κορυφή των trends, τα φορέματα έχουν αποδειχθεί ως μία από τις πιο fashion forward επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση όμως που ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που πιστεύουν πως άνοιξη ίσον floral φόρεμα τότε σίγουρα αξίζει να δεις την παρακάτω εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Happy Day" επιλέγει πολύ συχνά τα φορέματα για τις εμφανίσεις της, ενώ αγαπά ιδιαιτέρως τις girly γραμμές. Αυτή τη φορά, ξεχωρίσαμε το mini floral φόρεμά της από τη νέα συλλογή της Zara που είναι ιδανικό για την άνοιξη.

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή να το συνδύασε με λιλά γόβες, ωστόσο ένα λουλουδάτο φόρεμα όπως το δικό της ταιριάζει τέλεια και με flat παπούτσια όπως τα sneakers, οι μπαλαρίνες ή τα loafers. Σχετικά με το πανωφόρι, ένα τζιν μπουφάν ή ένα blazer σε αποχρώσεις όπως το φούξια ή το λιλά θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές.

Διαβάστε Επίσης

Το ανοιξιάτικο σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Το φόρεμα της από τη Zara

Εμπριμέ λουλουδάτο φόρεμα Zara
Εμπριμέ λουλουδάτο φόρεμα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Τέσσερα ακόμα floral φόρεματα για την άνοιξη

Εμπριμέ σατέν φόρεμα Zara

Λουλουδάτο φόρεμα με κοψίματα Zara

Λουλουδάτο φόρεμα Zara

Εμπριμέ φόρεμα σε στυλ κορσέ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ