Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Αυτό το floral φόρεμα θα σε αναδείξει ως την πιο καλοντυμένη

Το φόρεμα που θα επέλεγε μία κομψή fashionista.

street style Splash News / Ideal Image

Από την πρώτη στιγμή που ένα προσκλητήριο γάμου ή βάφτισης έρθει στα χέρια μας μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει η ημέρα της τελετής, η βασικότερη σκέψη που κάνουμε οι fashionistas είναι "Τι θα φορέσω;”. Φυσικά, είναι απολύτως λογικό αφού αυτά τα δύο μυστήρια είναι αρκετά επίσημα και θα πρέπει να σταθούμε αντάξιες των περιστάσεων. Ειδικά εάν το ζευγάρι που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ή παντρεύει το παιδί του είναι πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον, τότε το άγχος μεγαλώνει. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από ό,τι πιστεύουμε και αρκεί να βρούμε ένα κομψό φόρεμα για να δημιουργήσουμε μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση.

Τα φορέματα, κυρίως τα μίντι και μάξι, είναι μία από τις πιο κομψές και safe επιλογές που μπορούμε να κάνουμε. Η σημαντικότερη στιλιστική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις βέβαια είναι να επιλέξεις ένα φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις και σε κάποια άλλη περίσταση όπως κάποια βραδινή έξοδο ή ακόμα και σε πιο casual περιστάσεις με διαφορετικό styling. Έτσι, δεν θα γεμίσεις τη ντουλάπα σου με πολύ επίσημα φορέματα που φοράς μόνο μία φορά.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις ήδη δεχτεί τις πρώτες προσκλήσεις για γάμο ή βάφτιση και είσαι σε διαδικασία εύρεσης του ιδανικού φορέματος, εμείς έχουμε να σου κάνουμε μία πολύ κομψή πρόταση. Συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή της Zara για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Πρόκειται για ένα μίντι εμπριμέ φόρεμα σε pastel τόνους που ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές γυναίκες. Όσον αφορά στα παπούτσια, λίγο πριν επιλέξεις τι θα φορέσεις, θα πρέπει να παρατηρήσεις την τοποθεσία που πρόκειται να γίνει το μυστήριο. Για παράδειγμα, εάν θα συμβεί σε νησί, θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι flat παπούτσια. Εναλλακτικά, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το nude είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Editor's Picks

Εμπριμέ φόρεμα Zara
Εμπριμέ φόρεμα Zara
Εμπριμέ φόρεμα Zara
Εμπριμέ φόρεμα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ