Follow us

Πώς θα κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές από τη Zara

ή διαφορετικά... πώς θα βρίσκεις πάντα τα κομμάτια που θέλεις στο e-shop της Zara;

street style Splash News / Ideal Image

Το shopping είναι μία από ασχολίες που αγαπά κάθε fashionista. Ειδικά την περίοδο που αλλάζει η σεζόν, έρχονται οι νέες τάσεις, τα καταστήματα γεμίζουν με τα trends και εμείς ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε όλα τα κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ και τη διάθεσή μας. Εκτός από τα κομμάτια που λείπουν από τη συλλογή μας όμως, θα χρειαστεί να σκεφτούμε έξυπνα και να γνωρίζουμε χρήσιμα tips ώστε να κάνουμε όσο καλύτερες αγορές γίνεται. Σε περίπτωση που η Zara είναι μία από τις εταιρείες ρούχων που επιλέγεις συχνά για το ντύσιμό σου, τότε τα παρακάτω tricks θα κάνουν τη ζωή και το shopping πολύ καλύτερο.

Διαβάστε Επίσης

Το hack με τα νούμερα

Αυτό το hack έγινε ευρέως γνωστό την περίοδο του καλοκαιριού μέσα από κάποιους λογαριασμούς στο Tik Tok με τις fans του brand να το κάνουν άμεσα viral. Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο βίντεο, στις ετικέτες που υπάρχουν στα παντελόνια του Zara υπάρχει κάποιο γεωμετρικό σχήμα. Είτε κύκλος είτε τετράγωνο είτε τρίγωνο. Τα εν λόγω σχήματα συμβολίζουν την εφαρμογή που έχει το κάθε παντελόνι.

Ο κύκλος συμβολίζει πως η εφαρμογή του παντελονιού είναι πιο loose, πιο μεγάλη, συνεπώς ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που επιλέγεις συνήθως. Αντιστρόφως, το τρίγωνο συμβολίζει πως η εφαρμογή του παντελονιού είναι πιο μικρή, πιο στενή από τα συνηθισμένα νούμερα και πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο. Τέλος, το τετράγωνο σχήμα δηλώνει πως η εφαρμογή του παντελονιού που έχεις επιλέξει είναι true to size, ανταποκρίνεται δηλαδή στα νούμερα με τον κλασικό τρόπο. Κάπως έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τις σωστές αγορές σε παντελόνια χωρίς να χρειάζεται να τα επιστρέψεις.

Loading...

Οι καλύτερες μέρες και ώρες για να επισκεφτείς το Zara

Σύμφωνα με όσους εργάζονται στα καταστήματα της αλυσίδας Zara, καλύτερες ημέρες για να κάνεις τις αγορές σου είναι η Δευτέρα και η Πέμπτη. Ο λόγος είναι πως σε αυτές τις δύο ημέρες γίνονται οι παραλαβές των νέων ρούχων, αλλά και το restock όσων κομματιών είχαν γίνει sold out. Το ίδιο μάλιστα ισχύει και για το online shopping, αφού το e-shop του brand ανανεώνεται με νέα κομμάτια αυτές τις ημέρες. Όσον αφορά στην ώρα που αξίζει να προτιμήσεις, οι πρωινές ώρες, που μόλις έχει ανοίξει το κατάστημα είναι σίγουρα ιδανικές. Τα πάντα είναι τακτοποιημένα και εσύ μπορείς να κάνεις τις αγορές σου χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη.

Loading...

Πώς θα αντιμετωπίσεις το sold out

Έχει τύχει σε όλες μας να θέλουμε να αποκτήσουμε πολύ κάποιο ρούχο ή κάποιο αξεσουάρ και όταν επισκεφτούμε εν τέλει το e-shop το εν λόγω item να έχει βγει sold out. Ευτυχώς για όλες μας, το Zara μας προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερωθούμε πρώτες για τη στιγμή που το συγκεκριμένο κομμάτι γίνει ξανά διαθέσιμο. Αρκεί να συμπληρώσεις το e-mail σου ώστε να σου έρθει η απαραίτητη ειδοποίηση.

zara

Πώς θα βρεις τις καλύτερες εκπτώσεις

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις αρχικά είναι εγγραφή στο newsletter του Zara μέσω του e-shop του. Κάπως έτσι αμέσως μόλις ξεκινήσουν οι εκπτώσεις ή οι προσφορές που προσφέρει κατά καιρούς το high street brand θα ενημερωθείς αμέσως ώστε να προγραμματίσεις τις αγορές σου.

Ένα εξίσου χρήσιμο hack είναι αρχικά να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό στο e-shop του Zara και στη συνέχεια να δημιουργήσεις μία λίστα με όλα τα κομμάτια που επιθυμείς να αποκτήσεις την περίοδο των εκπτώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις συγκεντρωμένα σε μία wish list όλα όσα θέλεις να ψωνίσεις και θα δεις αμέσως τις εκπτώσεις που προσφέρει το brand σε κάθε item. Έτσι, θα μπορείς να προχωρήσεις πιο γρήγορα στην αγορά του.

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να αποκτήσεις, η υπομονή θα πρέπει να γίνει η καλύτερη σου φίλη. Όταν οι εκπτώσεις πλησιάζουν στο τέλους τους, το Zara, όπως και τα περισσότερα brands, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση, κι έτσι θα πετύχεις μεγάλες προσφορές σε κομμάτια που ενδεχομένως σε ενδιαφέρουν.

Loading...

Το trick για παραγγελίες χωρίς έξοδα αποστολής

Σε κάποιες περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και έτσι να μην προχωρήσεις σε κάποια αγορά που θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλεις να αγοράσεις κάτι που δεν είναι τόσο ακριβό ή να θέλεις απλώς να αποφύγεις τα έξοδα αποστολής. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος για να συμβεί αυτό. Αρκεί να επιλέξεις να παραλάβεις το πακέτο σου από κάποιο κοντινό σου κατάστημα Zara. Με αυτό τον τον τρόπο η παραγγελία σου θα έρθει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις έξοδα αποστολής.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ