Follow us

Δεν αποχωρίζεσαι τα λευκά sneakers; Αυτά τα παπούτσια θα σε κάνουν να τα αφήσεις για λίγο στη ντουλάπα

Ανανέωσε το ντύσιμό σου με ένα εξίσου κομψό στιλ παπουτσιών.

street style Pixel Formula

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που έχουν πολύ ξεχωριστή θέση στη συλλογή μας και συγκαταλέγονται στην capsule γκαρνταρόμπα που όλες οι γυναίκες ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε. Ρούχα όπως το τζιν παντελόνι, το λευκό πουκάμισο, η μαύρη φούστα, η μπεζ καμπαρντίνα αλλά και αξεσουάρ όπως η tote τσάντα, τα λευκά sneakers, το ρολόι βοηθούν κάθε γυναίκα να δημιουργήσει κομψά σύνολα και λειτουργούν ως καμβάς, επάνω στον οποίο μπορούμε να προσθέσουμε τις αγαπημένες μας τάσεις.

Ανά διαστήματα βέβαια, πολλές γυναίκες νιώθουμε πως θέλουμε να ανανεώσουμε το ντύσιμό μας με κομμάτια που είναι εξίσου άνετα και συνδυάζονται εύκολα με διάφορα looks της καθημερινότητας μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα λευκά sneakers, ένα ζευγάρι παπουτσιών που συνδυάζεται εύκολα τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα, και είναι ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν πολύ τα λευκά sneakers, ωστόσο νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις το στιλ σου με ένα εξίσου εύχρηστο ζευγάρι παπουτσιών, οι τάσεις της μόδας για τη φετινή άνοιξη σού προσφέρουν τη λύση. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες, οι fashioninstas έχουν ξεχωρίσει τα λευκά loafers, τα οποία μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τα λευκά sneakers. Είναι άνετα, πρακτικά, μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ πρόκειται να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Loading...

Πώς θα τα φορέσεις; Για ένα κομψό σύνολο στο γραφείο, σού προτείνουμε να τα συνδυάσεις με ένα κοστούμι σε loose γραμμή και pastel απόχρωση ή με μία ψηλόμεση παντελόνα και μπλούζα με puff sleeves. Για ένα casual chic σύνολο στην πόλη, τα λευκά loafers ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνι ή βερμούδα, αλλά και με αέρινα φορέματα σε κάθε μήκος. Εάν θέλεις να πειραματιστείς ακόμα περισσότερο με το ντύσιμό σου, ένα total white σύνολο θα σου χαρίσει αμέσως τον τίτλο της fashionista.

Shop the Trend

Μοκασίνια αλυσίδες δέρμα Mango

Loafers JK London Tsakiris Mallas

Loafers Envie Shoes

Μοκασίνια Tod's Kalogirou

Λευκά μοκασίνια Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ