Follow us

5 στιλιστικές συμβουλές που δεν ακούς συχνά και θα σε κάνουν να νιώσεις fashionista

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα ακολουθούσε μία fashionista.

street style Pixel Formula

Όπως έχει πει ο Yves Saint Laurent, η μόδα και οι τάσεις έχουν παροδικό χαρακτήρα, έρχονται και φεύγουν. Το στιλ του κάθε ανθρώπου ωστόσο είναι για πάντα και εξελίσσεται συνεχώς. Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυνόμαστε άλλωστε είναι μία μορφή έκφρασης. Ναι, ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας, ωστόσο θα πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε ως προτάσεις που μας κάνουν οι οίκοι της μόδας και μπορούμε να προσαρμόσουμε στο ντύσιμό μας. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τις στιλιστικές συμβουλές. Κάποιες υπάρχουν εδώ και χρόνια στον κόσμο του styling και κάποιες άλλες εμφανίζονται όσο εξελίσσεται η μόδα. Ποιος είναι ο στόχος τους; Να μας βοηθήσουν να εξελίξουμε όσο περισσότερο γίνεται και θέλουμε το ντύσιμό μας.

Διαβάστε Επίσης

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα ακολουθούσε μία fashionista

#1

Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι ένα από τα πιο κολακευτικά bottoms της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που αναδεικνύει μάλιστα όλες τις σιλουέτες, αφού ακολουθεί τις γραμμές του σώματος. Μία denim παντελόνα μάλιστα είναι σίγουρα must have για την τρέχουσα σεζόν, αφού συνδυάζεται εύκολα με διαφορετικά tops και πουκάμισα. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο, υπάρχει ένας στιλιστικός συνδυασμός που αγαπούν ιδιαίτερα τα fashion girls. Συγκεκριμένα, μας προτείνουν να συνδυάσουμε τις παντελόνες μας με μπλούζες και πουκάμισα με puff sleeves που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό.

Loading...

#2

Ένας εύκολος τρόπος για να φέρεις αέρα ανανέωσης στα ανοιξιάτικα σύνολά σου είναι να αντικαταστήσεις την κλασική tote τσάντα σου με μία από φυσικά υλικά όπως η raffia. Μία μεγάλη ψάθινη τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα θα σε βάλει αμέσως σε καλοκαιρινό mood και θα κάνει τα looks σου να ξεχωρίσουν.

Loading...

#3

Δεν υπάρχει πιο φρέσκος και ανοιξιάτικος συνδυασμός από ένα mini φόρεμα με denim μπουφάν. Κοριτσίστικο, πάντα επίκαιρο και cool, αυτό το combo θα κάνει το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Loading...

#4

Μπορεί να έχεις ιδιαίτερη αδυναμία στο πιο άνετο παντελόνι της συλλογής σου, δηλαδή το τζιν, ωστόσο τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, αντικατέστησε το με ένα λευκό παντελόνι. Είναι εξίσου πρακτικό, συνδυάζεται με τα πάντα, είναι πιο φωτεινό, ενώ μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Loading...

#5

Μην ξεχνάς την αξία των αξεσουάρ. Σίγουρα αυτή είναι μία στιλιστική συμβουλή που έχεις ακούσει ξανά, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην την αναφέρουμε. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα μπορείς να επενδύσεις σε ζώνες-αλυσίδες που θα προσθέσουν λάμψη στις εμφανίσεις σου -όπως τις ξεχωρίσαμε από την SS22 συλλογή του οίκου Chanel, statement δαχτυλίδια που κλέβουν την παράσταση αλλά και τσάντες σε μίνι μέγεθος και χαρούμενα χρώματα που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ