Follow us

Μπορεί ένα εμπριμέ παντελόνι να ανανεώσει το στιλ σου; Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η απόδειξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησε την αγαπημένη στιλιστική συμβουλή των fashionistas.

stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Όπως θα γνωρίζεις, οι τάσεις της μόδας είναι οι προτάσεις που κάνουν οι σχεδιαστές μόδας σε όλες τις fashionistas για την εκάστοτε σεζόν. Κάποια trends ταιριάζουν στο στιλ μας, κάποια άλλα όχι, ενώ υπάρχουν και εκείνα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα για να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο ευχάριστη διαδικασία. Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που διαθέτει ένα πολύ προσεγμένο στιλ, δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο cropped παντελόνι καμπάνα σε εμπριμέ 70s μοτίβο με πορτοκαλί απόχρωση με μαύρο basic τοπ και μαύρες γόβες με διαφάνεια. Μία από τις τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 είναι τα εμπριμέ παντελόνια αλλά και τα μοτίβα με 70s αισθητική. Γιατί αξίζει όμως να υποκύψεις στο εν λόγω trend;

Τα εμπριμέ παντελόνια, σε floral, καρό ή γραμμικά μοτίβα είναι μία από τις πιο έξυπνες προσθήκες που μπορείς να κάνεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Είναι τόσο εντυπωσιακά που χρειάζεται απλώς να τα συνδυάσεις με κάποιο μονόχρωμο τοπ ή πουκάμισο και τα αγαπημένα σου σανδάλια για να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο χωρίς να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Ένα εμπριμέ παντελόνι μάλιστα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικό styling ή ακόμα και στην παραλία εάν το συνδυάσεις με το μαγιό σου. Συνεπώς είναι μία από τις πιο χρήσιμες αγορές που αξίζει να κάνεις αυτή την περίοδο.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Get the Style

Κοντό τοπ με τιράντες H&M

Εμπριμέ παντελόνι Zara

Μαύρα πέδιλα Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ