Follow us

Τα τρία πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες το καλοκαίρι

Πώς θα αποφύγεις τα πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη;

street style Splash News / Ideal Image

Μία από τις σημαντικότερες στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι γυναίκες που ξεχωρίζουν με την αισθητική και το στιλ τους είναι πως δίνουν την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η επιλογή των σωστών υφασμάτων, τα κατάλληλα αξεσουάρ, οι συνδυασμοί αυτών είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να υποβαθμίσουν ή να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες την περίοδο του καλοκαιριού. Ποια είναι αυτά; και πώς θα τα αποφύγεις;

#1 Καλοκαιρινά υφάσματα

Αυτό είναι σίγουρα το πιο συχνό λάθος που κάνουμε οι γυναίκες το καλοκαίρι. Εάν η υψηλή θερμοκρασία και ο ιδρώτας που προκαλείται, συνδυαστεί με ρούχα αμφίβολης ποιότητας, τότε μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε μυρωδιά.

Το καλοκαίρι λοιπόν, είναι προτιμότερο να επιλέγεις δροσερά και απορροφητικά υφάσματα όπως το λινό, το βαμβάκι, το μετάξι και σε καμία περίπτωση συνθετικά υφάσματα που δεν επιτρέπουν στην επιδερμίδα σου να αναπνεύσει.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

#2 Μήπως διαφανίζουν τα ρούχα σου;

Τα καλοκαιρινά υφάσματα είναι πιο ανάλαφρα και δροσερά με σκοπό να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη, ωστόσο υπάρχει κάτι που χρειάζεται προσοχή. Λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, θα πρέπει να ελέγξεις στον καθρέφτη και να παρατηρήσεις εάν τα ρούχα σου διαφανίζουν. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά με τα λεπτά υφάσματα. Ένα μισοφόρι ή η επιλογή των κατάλληλων εσωρούχων θα μας σώσει από πιθανές άβολες καταστάσεις.

Loading...

#3 Μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ

Το boho στιλ είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και ένα από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν είναι το layering από κοσμήματα. Ωστόσο και εδώ χρειάζεται προσοχή, αφού δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με πολλά layers από κολιέ. Τρία ή τέσσερα κολιέ είναι αρκετά για να αναβαθμίσεις το σύνολο σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ