Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα; Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προτείνει μία κομψή εναλλακτική

Η κομψή εμφάνιση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Instagram @christina_hillafameli

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι εκείνη που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να διοργανώσουν τον γάμο τους, αφού η υψηλή θερμοκρασία είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος. Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, οι οποίοι ανέβηκαν πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία γαμήλια τελετή με έντονα στοιχεία από την κρητική παράδοση.

Εκτός από τη νύφη, Γεωργία Κρασσα, που έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο Atelier Zolotas νυφικό της, το οποίο είχε boho αισθητική, εξίσου κομψές ήταν και οι καλεσμένες του γάμου. Εμείς μάλιστα ξεχωρίσαμε τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία μέσα από το look που δημιούργησε, έκανε μία ενδιαφέρουσα στιλιστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, οι περισσότερες γυναίκες όταν σκέφτονται πώς θα δημιουργήσουν ένα κομψό σύνολο σε γάμο, σκέφτονται να φορέσουν κάποιο φόρεμα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική επιλογή που μπορείς να κάνεις. Για τον γάμο του συναδέρφου της, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προτίμησε να φορέσει μία ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή με ένα one shoulder top σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε από το ελληνικό online shop, Aiki Diounot. Τόνισε τη μέση της με μία ζώνη που έμοιαζε με κόσμημα και συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ανοιχτή μπλε απόχρωση.

Το look της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα; Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προτείνει μία κομψή εναλλακτική
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Σε περίπτωση λοιπόν που έχουν φτάσει στα χέρια σου κάποια προσκλητήρια για γάμους και αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, εμείς σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και να επενδύσεις σε μία ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή. Είναι άνετες, πρακτικές, πολύ κομψές, ενώ μπορείς να τις φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις. Τα tops με έναν ώμο επίσης είναι άκρως κολακευτικά και μπορείς να τα συνδυάσεις με τα καλοκαιρινά σορτς ή τα λευκά παντελόνια σου.

Get the Look

“Waves” Collection – Triteia Top Aiki Diounot

“Waves” Collection – Azzura Pants Aiki Diounot

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ