Follow us

Αυτό είναι το "βαρετό" κομμάτι που φορούν όλες οι fashionistas στην παραλία | Το έχεις ήδη στη συλλογή σου

Είναι το κομμάτι που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου και μπορείς να φορέσεις στην παραλία.

magio iStock

Το μοναδικό dress code που απασχολεί τις περισσότερες fashionistas την περίοδο του καλοκαιριού είναι το πώς θα δημιουργήσουμε μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση στην παραλία. Τα μπικίνι και τα ολόσωμα μαγιό, τα καφτάνια και τα αέρινα φορέματα, τα σορτς και οι παντελόνες, οι ψάθινες τσάντες και οι σαγιονάρες έρχονται στο προσκήνιο και έχουν ως βασικό στόχο να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε εμφανίσεις με βάση το προσωπικό στιλ μας.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, παρόλο που υπάρχουν διάφορες beachwear τάσεις, οι πιο κομψές fashionistas έχουν δείξει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους σε ένα συγκεκριμένα item, το οποίο μάλιστα έχουμε όλες οι γυναίκες στη γκαρνταρόμπα μας. Ο λόγος για το λευκό πουκάμισο, το διαχρονικό κομμάτι που μπορείς να φορέσεις κάθε εποχή του χρόνου με διαφορετικό styling.

Όσον αφορά στα looks της παραλίας, οι fashionistas επιλέγουν αέρινες πουκαμίσες σε oversized γραμμές και κυρίως λινό ύφασμα που είναι ιδιαιτέρως δροσερό και τις συνδυάζουν με τα μαγιό τους. Μπορείς να φορέσεις το λευκό πουκάμισο σκέτο ή να το συνδυάσεις με κάποιο σορτς ή παντελόνα, ενώ οι πιο ενημερωμένες influencers επιλέγουν να το φορέσουν με φούστες sarong.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που ετοιμάζεσαι να κάνεις μία εμφάνιση στην παραλία ή οργανώνεις τη βαλίτσα των διακοπών, ένα κλασικό λευκό πουκάμισο είναι μία από τις πιο καλοκαιρινές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Πώς φορούν το λευκό πουκάμισο στην παραλία οι fashionistas

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ