Follow us

10 καλοκαιρινά looks που είναι ιδανικά για τα beach parties του Σαββατοκύριακου

Πώς θα ξεχωρίσεις με το στιλ σου στα beach parties;

street style Splash News / Ideal Image

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που οι υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν και θα δώσουν τη θέση τους στην ξεκούραση και τις διακοπές. Μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή, σίγουρα αξίζει να οργανώσεις σύντομες εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς όπως είναι οι παραλίες που βρίσκονται κοντά στην πόλη. Έτσι, θα μπορείς να φορέσεις όλα τα μαγιό και beachwear κομμάτια που έχεις ήδη προσθέσει στη συλλογή σου. Σε περίπτωση που έχεις σχέδια να περάσεις το Σαββατοκύριακο σε κάποια παραλία, σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις πως θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks για τα beach parties.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από τα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι τάσεις στα cover-ups. Ήδη από το περσινό καλοκαίρι, τα παρεό και οι φούστες sarong είναι μία από τις πρώτες επιλογές που κάνουν οι fashionistas. Μπορείς να τα έχεις στην τσάντα παραλίας και να φορέσεις ένα παρεό ή μία φούστα με το μαγιό σου για να νιώθεις πιο άνετα όσο διασκεδάζεις στο beach bar.

Διαβάστε Επίσης

Μία εξίσου κομψή και κλασική επιλογή είναι τα καφτάνια αλλά και τα φορέματα. Είναι άνετα και πρακτικά, ενώ θα νιώθεις πολύ προσεγμένη ακόμα και στην παραλία. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, οι fashion influencers έχουν δείξει την προτίμηση τους σε ένα item που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και μπορείς να το φορέσεις με το μαγιό. Ο λόγος για το λευκό πουκάμισο. Προτίμησε ένα σχέδιο σε oversize ή loose γραμμή, το οποίο είτε θα κρατήσεις ανοιχτό είτε θα κλείσεις με κάποια ζώνη. Για ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο look μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα εμπριμέ μαντήλι ως ζώνη.

Σε περίπτωση όμως που θέλεις να κάνεις μία πιο ιδιαίτερη επιλογή, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα των fashion experts και να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με εμπριμέ κιμονό. Άφησε τα ανοιχτά και αέρινα ή σταθεροποίησε τα με μία ζώνη, κατά προτίμηση από φυσικά υλικά όπως η raffia. Θα τονίσει τη μέση σου, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Τα beach looks που θα φορούσε μία fashionista

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ