Follow us

Το λευκό μπικίνι είναι must have για το καλοκαίρι και η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το ιδανικό σχέδιο

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις ένα λευκό μπικίνι;

Σοφία Καρβέλα Instagram @thesofiakarvela

Κάθε εποχή του χρόνου έχει τα δικά της staple κομμάτια. Είναι εκείνα τα διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που δεν χάνουν ποτέ τη στιλιστική αξία τους, είναι πάντα επίκαιρα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Στην περίπτωση της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, ένα από αυτά τα must have κομμάτια είναι το λευκό μπικίνι. Κομψό και πάντα up to date, το λευκό μπικίνι δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή, κάτι που μας υπενθύμισε η Σοφία Καρβέλα.

Με το προφίλ της στο Instagram να μετρά περισσότερους από εκατό χιλιάδες followers και με μία καριέρα στο σχέδιο μόδας, η Σοφία Καρβέλα ξεχωρίζει με το στιλ της αλλά και την αγάπη της στο styling. Ρίχνοντας μία ματιά στο προφίλ της, ξεχωρίσαμε ένα beach look, στο οποίο πρωταγωνιστεί το must have μαγιό του καλοκαιριού, δηλαδή το λευκό μπικίνι. Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι που φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Stefania Frangista.

Γιατί να αποκτήσεις τουλάχιστον ένα λευκό μπικίνι; Αρχικά είναι διαχρονικό. Αυτό σημαίνει πως παραμένει αναλλοίωτο από τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, πρόκειται να το φοράς για πολλά χρόνια και να είναι πάντα επίκαιρο. Εξίσου σημαντικό είναι πως το λευκό μπικίνι θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου λόγω της αντίθεσης που δημιουργείται. Εάν μάλιστα επιλέξεις ένα σχέδιο όπως αυτό της Σοφίας Καρβέλα, θα αποφύγεις και τα ενοχλητικά σημάδια. Ως ουδέτερος τόνος μάλιστα, το λευκό μπικίνι ταιριάζει με όλα τα cover-ups που σκοπεύεις να τοποθετήσεις στη βαλίτσα των διακοπών, συνεπώς δεν χρειάζεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα το styling των beach looks σου.

Το beach look της Σοφίας Καρβέλα

Loading...

Get the Look

Blake White Curly Stefania Frangista

Μπικίνι τοπ Yamamay

Μπικίνι Yamamay

Σουτιέν Μπικίνι Push Up Dubai Calzedonia

Ψηλόμεσο Σλιπ Μπικίνι Dubai Calzedonia

Τριγωνικό μπικίνι Calvin Klein

Μπικίνι Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ