Follow us

Πέντε ζευγάρια παπούτσια που είναι απαραίτητα για το φθινόπωρο και ταιριάζουν με τα πάντα

Τα παπούτσια που θα φορέσεις τους επόμενους μήνες.

street style Splash News / Ideal Image

Επιστροφή στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει νέα σεζόν, νέες τάσεις, νέα γκαρνταρόμπα. Οι οίκοι μόδας έχουν ήδη παρουσιάσει τα trends που θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη σεζόν και τα brands έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν τις νέες συλλογές τους με όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Εκτός από τα ρούχα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν επίσης τα παπούτσια, δηλαδή το αξεσουάρ που ολοκληρώνει μία εμφάνιση και έχει την ικανότητα να το κάνει να ξεχωρίσει.

Φέτος το φθινόπωρο, πρόκειται να μας απασχολήσει το come back ενός πολύ ιδιαίτερου παπουτσιού. Ο λόγος για τις μπαλαρίνες που συνήθως διχάζουν τις fashionistas, ωστόσο φέτος έχουν ως στόχο να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές για τη στιλιστική αξία τους. Στις νέες συλλογές, μπορείς να βρεις μπαλαρίνες σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική σου.

Διαβάστε Επίσης

Η λίστα με τις τάσεις που αξίζουν την προσοχή σου είναι επίσης τα παπούτσια Mary Janes, που συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα και πρόκειται να σε κάνουν να νιώθεις σαν college girl. Για εσένα που έχεις διάθεση να πειραματιστείς στιλιστικά, ένα ζευγάρι over the knee μπότες είτε σε ουδέτερη είτε σε έντονη απόχρωση είναι μία προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη συλλογή σου.

Στα must have παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη φθινοπωρινή συλλογή σου βρίσκονται επίσης τα sneakers και τα loafers. Δύο στιλ παπουτσιών που είναι εξαιρετικά πρακτικά, άνετα και συνδυάζονται με κάθε look που θέλεις να δημιουργήσεις.

#1 Sneakers

Loading...

#2 Loafers

Loading...

#3 Μπαλαρίνες

Loading...

#4 Mary Janes

Loading...

#5 Over the knee μπότες

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ