Follow us

"Neo Real" | Η νέα Studio A/W22 συλλογή της H&M εμπνέεται από τη διαστημική εποχή της μόδας

Η συλλογή H&M Studio A/W22 θα είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 13 Οκτωβρίου.

MissBloom TEAM
hm Courtesy of H&M

Η H&M καλωσορίζει τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας το "Neo Real", τη νέα H&M Studio A/W22 συλλογή. Για τη δημιουργία της , η H&M Studio εμπνέεται από τη Διαστημική Εποχή της μόδας και τις σύγχρονες αποστολές στον Άρη, προτείνοντας μια φουτουριστική συλλογή που θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Η κολεξιόν συνδυάζει μια τολμηρή χρωματική παλέτα και σιλουέτες με καθαρές γραμμές, με υφάσματα που αψηφούν τη βαρύτητα και μοντέρνα αξεσουάρ για μια νέα μινιμαλιστική πρόταση. Η συλλογή H&M Studio A/W22 θα είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 13 Οκτωβρίου.

"Neo Real" | Η νέα Studio A/W22 συλλογή της H&M εμπνέεται από τη διαστημική εποχή της μόδας

Courtesy of H&M

Τα βασικά κομμάτια δημιουργούν έντονη διάθεση για περιπέτεια. Ένα φούξια άνορακ, ένα σοκολατί πανωφόρι με τονισμένους ώμους ή ένα μάξι φλιζ σε χρώμα ηλεκτρικό τιρκουάζ, κάνουν τη διαφορά και συγκαταλέγονται στα κλασικά για τον κρύο καιρό. Μια μοντέρνα εκδοχή στο κοστούμι των τριών κομματιών είναι η απάντηση στο δίλημμα για τα ρούχα εργασίας: το μεγάλο μπλέιζερ συναντά το φαρδύ παντελόνι και μια ατελείωτα ευέλικτη φούστα στα μέτρα σας. Ένα ασημένιο φόρεμα με βολάν και παγιέτες ή ένα λαμπερό μεταλλικό πουκάμισο και παντελόνι υπόσχονται τη δύναμη των αστεριών. Τα αξεσουάρ, οι αστραφτερές μπότες μέχρι τους μηρούς σε σοκολατί χρώμα, ένα τσαντάκι clutch με ζεστή ροζ επένδυση, γυαλιά ηλίου Sci-Fi και ένα κολιέ από στρας είναι κομμάτια που θα συζητηθούν αφού μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση. Σύμφωνα με τους στόχους βιωσιμότητας της H&M, κάθε αντικείμενο της συλλογής είναι κατασκευασμένο από υλικά πιο βιώσιμης προέλευσης, όπως Tencel™, ανακυκλωμένος πολυεστέρας, ανακυκλωμένο μαλλί και ανακυκλωμένο ορείχαλκο.

Courtesy of H&M
Courtesy of H&M

Όπως αναφέρει η Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor της H&M "Πώς θα ντυνόσουν στο μέλλον; Αυτή ήταν η ερώτηση που ρωτούσε η ομάδα της H&M Studio για το φθινόπωρο, καθώς συζητούσαμε τις εμπνευσμένες αποστολές της ανθρωπότητας στο διάστημα. Καταλήξαμε σε έντονες, μινιμαλιστικές σιλουέτες που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση χάρη στις τολμηρές, γενναίες δόσεις χρώματος – θέλαμε οι πελάτες μας να τολμήσουν να ονειρευτούν".

Courtesy of H&M
Courtesy of H&M
Courtesy of H&M

Σύμφωνα με την Linda Wikell, σχεδιάστρια της H&M Studio συλλογής "Με ένα moodboard γεμάτο από εικόνες του διαστήματος, η ομάδα σχεδιασμού σκέφτηκε τι θα παίρναμε μαζί μας σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι. Καταλήξαμε σε έναν συνδυασμό πρακτικών κομματιών αναμεμειγμένα με υπέροχα αξεσουάρ. Το ασημί σετ είναι η αγαπημένη μου εμφάνιση, αλλά θα φορούσα επίσης το ασημί παντελόνι με το γκρι μπλουζάκι με επένδυση και το κολιέ από στρας – είναι η τέλεια εναλλακτική για μια εορταστική εμφάνιση"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ