Follow us

Το ανανεωμένο στιλ της Δούκισσας Νομικού | Τα looks που ξεχωρίσαμε από το Πρωινό

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και η Δούκισσα Νομικού έχει ήδη ξεχωρίσει με το στιλ της.

Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά και φαίνεται πως θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι εκπομπές είναι πολλές, ώστε ο καθένας να κάνει την επιλογή που του ταιριάζει, ενώ οι παρουσιάστριες έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν με το στιλ τους. Φέτος μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεοπτική οικογένεια της, δηλαδή τον Ant1 και βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει εξελίξει σε μεγάλο βαθμό στο προσωπικό στιλ της, γεγονός που φαίνεται από τις επιλογές ρούχων που κάνει.

Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μία λευκή ολόσωμη φόρμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, αποδεικνύοντας πως η κομψότητα συχνά κρύβεται στην απλότητα. Στη συνέχεια, συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με cropped ριγέ πουκάμισο, αλλά και ένα tote to tone σύνολο σε ροζ αποχρώσεις. Η Δούκισσα Νομικού απέδειξε μάλιστα πως παρακολουθεί πιστά τις τάσεις και τις εξελίξεις της μόδας, αφού σε μία από τις μέχρι στιγμής εκπομπές φόρεσε ένα μπεζ cargo παντελόνι που αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν.

Ακόμα μία τάση που υιοθέτησε η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα color trend της εποχής που είναι το γαλάζιο. Η παρουσιάστρια φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο χρώμα που πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Rokh, Nina Ricci, Stella McCartney και Balenciaga για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023.

Τα looks που ξεχωρίσαμε από το Πρωινό

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ