Follow us

Νιώθεις πως έχεις βαρεθεί το στιλ σου; Αυτά τα tips θα σε ανανεώσουν

Styling tips για διαχρονικό και πολύ ξεχωριστό στιλ.

street style Splash News / Ideal Image

Πολύ συχνά, αισθανόμαστε πως το στιλ μας χρειάζεται ανανέωση παρόλο που μπορεί η ντουλάπα μας να είναι γεμάτη από ρούχα. Αισθανόμαστε επίσης πως το ντύσιμό μας παραμένει στάσιμο και δεν έχουμε έμπνευση για να δημιουργήσουμε νέους συνδυασμούς. Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί αφορούν τις περισσότερες σύγχρονες γυναίκες, οι οποίες μέσα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας σταματούν να ασχολούνται με την εικόνα και το ντύσιμο τους. Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχουν κάποια εύκολα και πολύ χρήσιμα styling tricks που ακολουθούν πιστά οι γυναίκες με ξεχωριστό στιλ και θα σε βοηθήσουν να κάνεις upgrade στο ντύσιμό σου.

Βγες από το comfort zone σου

Ένας τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου είναι να σταματήσεις να το πολυσκέφτεσαι. Οι τάσεις που παρουσιάζουν οι οίκοι μόδας είναι οι τέλειες προτάσεις για να εξελίξεις το ντύσιμό σου, να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς ή να πειραματιστείς με χρώματα και μοτίβα. Μη διστάζεις να δοκιμάσεις κάποια νέα γραμμή ρούχου, κάποιο χρώμα που δεν έχεις φορέσει μέχρι σήμερα, κάποιο trend. Άφησε πίσω το comfort zone σου, δοκίμασε διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ. Θα συνειδητοποιήσεις πως σου ταιριάζουν πολλά περισσότερα στιλ ρούχων από εκείνα που πίστευες. Να θυμάσαι πάντα πως το στιλ είναι τρόπος έκφρασης και η πιο σημαντική συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να φοράς ό,τι σου αρέσει, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Εμπλούτισε τη γκαρνταρόμπα σου με ένα statement κομμάτι

Σίγουρα, έχεις διαβάσει πολλές φορές για την αξία της capsule γκαρνταρόμπας. Ωστόσο, εκτός από τα basic κομμάτια όπως το μικρό μαύρο φόρεμα, το λευκό πουκάμισο, το τζιν παντελόνι και τη γκαμπαρντίνα, αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου statement κομμάτια που έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση. Μπορεί να είναι ένα παλτό σε έντονο χρώμα που θα είναι το pop of color σε ένα total black σύνολο ή ένα εμπριμέ φόρεμα που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα ή και περισσότερα κομμάτια που θα κάνουν upgrade στο στιλ σου.

Προγραμμάτισε τα σύνολα σου

Σίγουρα, αυτή η διαδικασία φαντάζει κάπως βαρετή και ίσως κάπως δύσκολη. Ωστόσο, αξίζει να το προσπαθήσεις. Θέσε μία ημέρα της εβδομάδας, για παράδειγμα την Κυριακή, και προσπάθησε να οργανώσεις τα σύνολα που θα φορέσεις την εβδομάδα που ξεκινά. Δώσε βάση στο πρόγραμμα της κάθε ημέρας, αφού θα πρέπει να προσαρμόσεις σε κάθε περίπτωση το look σου. Με αυτό τον τρόπο, κάθε πρωί θα έχεις ένα σχεδόν έτοιμο σύνολο, επάνω στο οποίο θα μπορείς να κάνεις διάφορες αλλαγές ανάλογα με τη διάθεση σου.

Δώσε σημασία στην οργάνωση

Ακόμα μία διαδικασία που ίσως δεν σου ακούγεται πολύ ευχάριστη είναι η οργάνωση της γκαρνταρόμπα σου. Μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει τι έχει στη ντουλάπα της και ποιες είναι οι ελλείψεις, αλλά και έχει οργανώσει τα ρούχα της ανά κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο, αμέσως μόλις την ανοίγεις, θα βρίσκεις ευκολότερα τι να φορέσεις.

Ενημερώσου για τις καιρικές συνθήκες

Κάθε πρωί, πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις, χρειάζεται να κοιτάς έξω από το παράθυρο για να τσεκάρεις τον καιρό. Στη συνέχεια μπορείς να ελέγξεις την πρόγνωση καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας ώστε να προστατευτείς από τη βροχή ή τις αλλαγές στη θερμοκρασία. Να θυμάσαι πως η προσαρμοστικότητα είναι συχνά το στοιχείο που θα κάνει μία εμφάνιση να ξεχωρίσει.


Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ