Follow us

Μαίρη Βιτινάρος | Η νέα model instructor του GNTM έχει το πιο ξεχωριστό στιλ - Τα looks που ξεχωρίσαμε από το Instagram της

Η Μαίρη Βιτινάρος θα σου προσφέρει τη στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι.

Μαίρη Βυτινάρος Instagram @maryvitinaros

Μετά από πέντε σεζόν, το GNTM έχει γίνει πλέον μία νέα συνήθειά μας και ένας τρόπος για να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης. Το reality μοντέλων επέστρεψε για πέμπτο συνεχόμενο τίτλο με την παραγωγή να κάνει πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί, δηλαδή πως πρόκειται να δούμε έναν διαφορετικό κύκλο επεισοδίων. Αρχικά, μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στον show, ενώ μαζί της ανανεώθηκε η κριτική επιτροπή, η οποία πλέον αποτελείται από τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Το backstage ανέλαβε η fashion influencer Έλενα Γαλύφα. Μετά το τέλος των audition ωστόσο υπήρχαν κάποιες ακόμα αλλαγές. Η Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα αποχώρισαν και η Μαίρη Βιτινάρος ήρθε να αναλάβει τον ρόλο της model instructor για τα 20 μοντέλα που κατάφεραν μέσω του bootcamp να κερδίσουν μία θέση στο σπίτι του GNTM.

Από την πρώτη στιγμή που η Μαίρη Βιτινάρος έκανε την εμφάνισή της στο show, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάστηκαν. Το 29χρονο μοντέλο ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία που ζει τα τελευταία χρόνο στο Los Angeles έχει σπουδάσει οικονομικά και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling στην ηλικία των 17 ετών. Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσθέσει στο βιογραφικό της συνεργασίες με διάσημους οίκους και brands μόδας όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες ρούχων και underwear.

Η Μαίρη Βιτινάρος είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram με το προφίλ της να μετρά περισσότερους από 137 χιλιάδες followers. Κάνοντας ένα scroll down στον λογαριασμό της, παρατηρήσαμε πόσο ξεχωριστό στιλ έχει. Συγκεκριμένα, το μοντέλο προτιμά το minimal στιλ, προσθέτοντας ωστόσο κάποιες σύγχρονες πινελιές στο ντύσιμό της. Αγαπά τα τζιν παντελόνια, τις μπλούζες με βολάν, τα twin set και τα midriff top, τις ψηλόμεσες παντελόνες και τις δερμάτινες ολόσωμες φόρμες, τα mini φορέματα και τις κρουαζέ μπλούζες, τα shearling πανωφόρια και τα εμπριμέ παντελόνια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επιλογές της σε αξεσουάρ με τα γυαλιά ηλίου, τα ψηλοτάκουνα mules και τα minimal κοσμήματα να είναι κάποιες από τις πιο συχνές επιλογές που κάνει.

Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεται λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση, σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς αλλά και τα πατήσεις το "Follow button” στο Instagram προφίλ της Μαίρης Βιτινάρος. Παρακάτω, ξεχωρίσαμε κάποια από τα looks που αξίζει να αντιγράψεις και σου τα προτείνουμε.

Τα looks που ξεχωρίσαμε στο Instagram της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ