Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε την πιο πρακτική φούστα από το Mango και κοστίζει μόλις 30 ευρώ

Η φούστα που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @nancyzabetoglou

Οι γυναίκες έχουμε μία ιδιαίτερη εκτίμηση σε εκείνα τα ρούχα που χαρακτηρίζονται ως ”έξυπνες αγορές”. Είναι εκείνα τα passe partout κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διάφορους τρόπους και διαφορετικές περιστάσεις, τα οποία μάλιστα είναι διαχρονικά συνεπώς μπορείς να φοράς για χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η slip φούστα, η στιλιστική αξία της οποίας είναι τόσο μεγάλη που την καθιστά ένα από τα must have κομμάτια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Πρόσφατα μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε την πιο πρακτική slip φούστα και μας έπεισε να την προσθέσουμε και εμείς στη συλλογή μας.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4” δημιούργησε ένα φθινοπωρινό σύνολο, συνδυάζοντας μία slip φούστα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με πουκάμισο σε ανοιχτό πράσινο χρώμα και σατινέ υφή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα. Από το look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ξεχωρίσαμε περισσότερο τη slip φούστα, η οποία ανήκει στη νέα συλλογής της Mango για την τρέχουσα σεζόν και κοστίζει μόλις 30 ευρώ, συνεπώς είναι μία budget friendly αγορά που θα ανανεώσει το στιλ σου.

Οι slip φούστες είναι μία επιπλέον απόδειξη πως οι τάσεις από τα 90s έχουν επιστρέψει με μεγάλη επιτυχία και πρόκειται να μας απασχολήσουν αρκετά τους επόμενους μήνες. Πώς μπορείς να τις φορέσεις; Με πουκάμισο και loafers ή μποτάκια με τετράγωνο τακούνι για το γραφείο, με πουλόβερ και sneakers ή combat μποτάκια στις casual βόλτες στην πόλη, με bodysuit και ψηλοτάκουνα πέδιλα στις βραδινές εξόδους σου. Σε κάθε περίπτωση, οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσο πολύ που είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ τη slip φούστα σου.

Το look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Get the Look

Μίνι φούστα σατέν Mango
Μίντι φούστα σατέν Mango

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ