Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το φθινοπωρινό στιλ της θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο κομψά #ootd

Η Βάσια Κωσταρά παραδίδει μαθήματα στιλ.

Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε πολλές γυναίκες. Ακόμα κι αν η ντουλάπα είναι εμπλουτισμένη τόσο με τάσεις όσο και με διαχρονικά κομμάτια, η στιλιστική έμπνευση μοιάζει να έχει εξαφανιστεί από τον νου μας και εμείς δεν μπορούμε να σκεφτούμε κομψούς συνδυασμούς. Ακριβώς σε αυτές τις περιπτώσεις, χρειάζεται να αναζητήσουμε τα νέα style icons που θα μας εμπνεύσουν με το ντύσιμό τους. Η εν λόγω έμπνευση μπορεί να βρεθεί παντού, ωστόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μία αστείρευτη πηγή. Κάνοντας μερικά clicks, ξεχωρίσαμε το προφίλ της Βάσιας Κωσταρά, της Ελληνίδας σχεδιάστριας που ξεχωρίζει τόσο για τις δημιουργίες της όσο και το προσωπικό στιλ της.

Με τους followers της να φτάνουν τους σχεδόν 280 χιλιάδες, τα likes και τα σχόλια να είναι επίσης χιλιάδες, η Βάσια Κωσταρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προφίλ που θα εκτιμούσε κάθε fashionista. Η σχεδιάστρια μοιράζεται αρκετά συχνά νέα που αφορούν τη δουλειά της αλλά και εντυπωσιακές εικόνες που δείχνουν το στιλ της. Κάνοντας λοιπόν ένα scroll down στο προφίλ της, ξεχωρίσαμε κάποια must have κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, αφού θα ανανεώσουν το ντύσιμό σου. Για παράδειγμα, η Βάσια Κωσταρά έχει δείξει την προτίμηση της στις καμπαρντίνες σε basic αποχρώσεις όπως το μπεζ αλλά και σε πιο bold όπως το πράσινο. Η καμπαρντίνα είναι ένα από τα πιο πρακτικά και χρήσιμα πανωφόρια για την τρέχουσα σεζόν, ενώ μία σε έντονο χρώμα πρόκειται να κάνει το στιλ σου πιο σύγχρονο.

Η σχεδιάστρια μόδας αγαπά επίσης τα σακάκια. Δερμάτινα, μαύρα, cropped και εμπριμέ, τα σακάκια είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνει refresh στο ντύσιμό σου, ενώ μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Οι ζακέτες επίσης, και μάλιστα οι πλεκτές, έχουν μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα της Βάσιας Κωσταρά και είναι ιδανικές για την περίοδο που διανύουμε και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Mini φούστες και φορέματα σε floral μοτίβα και χαρούμενα χρώματα όπως το γαλάζιο πρωταγωνιστούν στο στιλ της. Πώς τα φορά; Με λευκά t-shirts και sneakers ή μαύρα combat μποτάκια.

Ένα επιπλέον στιλιστικό tip που αξίζει να κρατήσεις από το στιλ της Βάσιας Κωσταρά είναι ο ρόλος των αξεσουάρ στο στιλ σου. Η σχεδιάστρια φορά συχνά jockey καπέλα, ζώνες που τονίζουν τη μέση της, γυαλιά ηλίου, ενώ αγαπά πολύ το layering από κολιέ. Τα αξεσουάρ έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν ένα σύνολο, ενώ είναι ένας εύκολος και safe τρόπος για να πειραματιστείς με το ντύσιμό σου.

Το φθινοπωρινό lookbook της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ