Follow us

Ξεκίνησες στην πρώτη σου δουλειά; Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει πώς να ντυθείς κομψά στο γραφείο

Το look της Αμαλίας Κωστοπούλου είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι.

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram @notrealamalia

Είναι γνωστό πως η δημιουργία ενός κομψού και προσεγμένου office look για την καθημερινότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες στιλιστικές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει μία σύγχρονη γυναίκα. Αυτό το challenge μπορεί να φανεί ακόμα πιο δύσκολο εάν έχεις μόλις βρει την πρώτη σου δουλειά και προσπαθείς να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο προσωπικό στιλ σου και το dress code που πιθανώς επιβάλλει η εργασία σου. Πρόσφατα όμως, η Αμαλία Κωστοπούλου φαίνεται πως μας προσέφερε τη στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ζει και εργάζεται στην Αμερική, από όπου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, η Αμαλία Κωστοπούλου μοιράστηκε με τους followers της ένα κομψό look που είναι μοντέρνο αλλά και ιδανικό για το γραφείο, ειδικά εάν είσαι σε νεαρή ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, η Αμαλία Κωστοπούλου συνδύασε ένα μαύρο ψηλόμεσο flare παντελόνι με μαύρη μπλούζα και ένα τζάκετ σε καρό μοτίβο με αποχρώσεις όπως το λευκό, το κόκκινο και το μπλε. Ολοκλήρωσε το look της με μία μαύρη Lady Dior τσάντα και λευκές γόβες με μαύρες λεπτομέρειες.

Σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουμε το look της Αμαλίας Κωστοπούλου, παρατηρήσαμε πως δημιούργησε έναν καμβά, δηλαδή ένα look σε μαύρη απόχρωση και το αναβάθμισε έξυπνα με πιο μοντέρνες πινελιές όπως το καρό τζάκετ και οι γόβες. Εάν θέλεις λοιπόν να ντύνεσαι κομψά στο γραφείο χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο προσωπικό στιλ σου, θα σου προτείναμε να ανακαλύψεις τη δική σου "στολή". Το combo που αγαπούν οι περισσότερες fashionistas είναι blazer-τοπ ή πουκάμισο-τζιν παντελόνι. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να πειραματιστείς, εμπλουτίζοντας τη συλλογή σου με σακάκια σε διάφορα χρώματα και μοτίβα που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο μοντέρνο και cool.

Το look της Αμαλίας Κωστοπούλου

Ξεκίνησες στην πρώτη σου δουλειά; Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει πώς να ντυθείς κομψά στο γραφείο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ