Follow us

Η Γαία Μερκούρη φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Missbloom με τα αγαπημένα της items από τη νέα συλλογή της UGG

Feels like UGG σημαίνει... άνεση, κομψότητα και αυτοέκφραση μέσα από το στιλ.

UGG Γαία Μερκούρη Βασίλης Μαντάς

Κάθε εποχή έχει τα δικά της style icons και είναι συνήθως γυναίκες που εκτός από το στιλ τους ξεχωρίζουν επίσης με την προσωπικότητά τους. Είναι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, την οποία αντιμετωπίζουν ως μέσο έκφρασης και το ντύσιμό τους ως προέκταση του χαρακτήρα τους. Τα τελευταία χρόνια, μία από τις νεαρές γυναίκες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των fashion lovers είναι η Γαία Μερκούρη. Για ποιον λόγο; Είναι μοντέρνα, φορά ό,τι την ευχαριστεί και της φτιάχνει τη διάθεση, και πιστεύει πως η μόδα δεν είναι απλώς ένα σύνολο από νόρμες αλλά ένας τρόπος αυτοέκφρασης.

Η Γαία Μερκούρη φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Missbloom με τα αγαπημένα της items από τη νέα συλλογή της UGG
Ugg | Adrina Sherpa Tote Bag Natural & Ugg | Fuzz Sugar Cross Slide Natural

Εάν χρειαζόταν να περιγράψουμε το προσωπικό στιλ της Γαίας Μερκούρη, θα λέγαμε πως η άνεση είναι βασικός γνώμονας για τη δημιουργία των looks της, αγαπά την υψηλή αισθητική και επιλέγει brands που συνδυάζουν αυτά τα δύο σημαντικά στοιχεία. Ακριβώς για αυτό εμπιστεύεται τη διαχρονική κομψότητα που χαρακτηρίζει τις συλλογές του νοτιο-καλιφορνέζικου brand UGG.

UGG Γαία Μερκούρη
Ugg | Asala Hoodie Cream & Ugg | Terri Pant Cream & Ugg | Janey II Clear Natural & Ugg | Funkette Chestnut

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για την UGG . Η πολυετή παρουσία της στη βιομηχανία της μόδας είναι γνωστή, ενώ το τέλειο πάντρεμα της τολμηρής μόδας και της εξαιρετικής άνεσης που τη χαρακτηρίζει την έχουν ορίσει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα brands των fashion lovers. Η νέα συλλογή "Feels Like UGG" πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε fashionista, ακριβώς όπως ενθουσίασε και η Γαία Μερκούρη, αφού αποτελείται από μπότες που έχουν δημιουργηθεί από πολυτελή υλικά και με τη γνωστή αισθητική της εταιρείας, έχοντας έναν σημαντικό στόχο: να κάνουν την καθεμία από εμάς που τις φορά να αισθάνεται πως εκφράζεται μέσω της μόδας. Φυσικά, η UGG προσφέρει μεγάλη ποικιλία από μπότες, ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει τα σχέδια που ταιριάζουν με το στιλ και την αισθητική της. Ακριβώς αυτό έκανε και η Γαία Μερκούρη.

UGG Γαία Μερκούρη
Ugg | Classic Maxi Ultra Tall

Έχοντας μία προτίμηση στο casual chic στιλ που συνδυάζει άνεση, πρακτικότητα και ξεχωριστό styling, η Γαία Μερκούρη σού προτείνει να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με hoodies και παντελόνια σε γήινες αποχρώσεις, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με flat μπότες της UGG για looks που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

UGG Γαία Μερκούρη
Ugg | Gertrude Long Teddy Coat Firewood & Ugg | Asala Hoodie Granite & Ugg | Terri Pant Granite & Ugg | Classic Maxi Mini Metallic Silver

Σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου, η Γαία Μερκούρη έχει επιλέξει τις Classic Maxi Ultra Tall μπότες τις UGG σε ασημί metallic τόνο που πρόκειται να αναβαθμίσουν κάθε χειμερινό outfit που θα δημιουργήσεις. Φυσικά, είναι ιδανική επιλογή για εσένα που αγαπάς τις εξορμήσεις σε χιονοδρομικά κέντρα. Ποιος είναι ο πιο chic τρόπος για να τις φορέσεις; Η Γαία Μερκούρη δημιούργησε τον fashion approved συνδυασμό με ένα μακρύ teddy coat που είναι ιδανικό για τον χειμώνα και ένα άνετο co-ord.

UGG Γαία Μερκούρη
Ugg | Funkette Chestnut & Ugg | Neumel Platform

Ο βασικότερος λόγος για να υποκύψεις στη γοητεία της UGG είναι επειδή αγοράζοντας ένα ζευγάρι μπότες, θα έχεις αποκτήσει ένα πολύ άνετο και πρακτικό στιλ παπουτσιών που ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Με φούστες και φορέματα, με τζιν και παντελόνες, για day to night εμφανίσεις που σε κάνουν να νιώθεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

UGG Γαία Μερκούρη
Ugg | Asala Hoodie Granite & Ugg | Terri Pant Granite

Η νέα συλλογή FEELS LIKE UGG, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και στο πρώτο UGG κατάστημα επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1088 163).

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr