Follow us

Emily in Paris | Το Zara blazer που ενθουσίασε τις fashionistas στον νέο κύκλο θα ανανεώσει το στιλ σου

Η Emily Cooper φόρεσε το blazer από τη Zara που ενθουσίασε τις fans της σειράς.

Emily in Paris Splash News / Ideal Image

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022, ο τρίτος κύκλος της σειράς Emily in Paris έγινε διαθέσιμος μέσω της πλατφόρμας streaming Netflix, προκαλώντας ενθουσιασμό στις fans που ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή. Εκτός από τις περιπέτειες της Emily Cooper και των φίλων της όμως, ένας επιπλέον λόγος που η εν λόγω σειρά έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία είναι οι στιλιστικές επιλογές των ηρωίδων. Οι πρωταγωνίστριες της σειράς φορούν τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας τόσο από διάσημους οίκους μόδας όσο και από high street brands μόδας, όπως η Zara.

Διαβάστε Επίσης

Σε ένα από τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς, η Emily Cooper φορά ένα mix and match σύνολο με πρωταγωνιστή τα καρό μοτίβα. Πιο συγκεκριμένα, έχει συνδυάσει ένα παντελόνι σε pied de poule μοτίβο στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου με ένα καρό Zara σακάκι, μαύρες γόβες, μαύρο καπέλο και καρό tote τσάντα. Από το εν λόγω look, το κομμάτι που ενθουσίασε περισσότερο τις fans της σειράς ήταν το σακάκι, το οποίο ανήκει στη χειμερινή συλλογή της Zara και σχεδόν αμέσως μετά την προβολή των επεισοδίων έγινε sold out.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, τόσο στο section με τη νέα συλλογή όσο και σε εκείνο που αφορά τις χειμερινές εκπτώσεις της Zara πρόκειται να βρεις μεγάλη ποικιλία από καρό σακάκια τόσο σε basic αποχρώσεις όσο και σε πιο ιδιαίτερα χρώματα, αλλά και σε μοτίβα όπως το check καρό και το pied de poule που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου. Ένα καρό σακάκι είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα πάντα επίκαιρο, αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με διάφορους συνδυασμούς.

Το blazer από τη Zara

Editor's Picks

Μπλέιζερ με γιακά Zara

Σταυρωτό blazer Zara

Μπλέιζερ σε καρό μοτίβο Zara

Μπλέιζερ με γιακά με πέτο και μακριά μανίκια με βάτες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ