Follow us

5 fashion items που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την εποχή

Τα ρούχα και αξεσουάρ που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα των πιο διάσημων fashionistas.

5 fashion items που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την εποχή Splash News / Ideal Image

Η περίοδος ανάμεσα στον χειμώνα και την άνοιξη, η γνωστή και ως μεταβατική, θα λειτουργεί πάντα ως μεγάλη πρόκληση για την κάθε γυναίκα. Ο λόγος; Οι συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία κάνουν την απορία "μα τι θα φορέσω πάλι σήμερα;” μία από τις πιο συχνές σκέψεις που τρέχουν στο μυαλό μας. Όπως πάντα και ευτυχώς για όλες μας, οι διάσημες fashionistas έχουν προνοήσει ώστε να μας προτείνουν τα δικά τους αγαπημένα items για την τρέχουσα σεζόν. Ποια είναι αυτά;

#1 Μπεζ καμπαρντίνα

Διαχρονική και πολύ cool, η μπεζ καμπαρντίνα είναι το πρώτο πανωφόρι που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη συλλογή σου. Γιατί; Ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις και είναι η επιτομή της κομψότητας.

#2 Puffer γιλέκο

Μία εξίσου εναλλακτική επιλογή για τις street style εμφανίσεις σου είναι το puffer γιλέκο. Ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις και layering για να αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές της θερμοκρασίας.

#3 Sneakers

Άνετα και πολύ πρακτικά, ταιριάζουν με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, με τζιν και λευκά παντελόνια, με κοστούμια και ολόσωμες φόρμες. Υπόσχονται άνετο περπάτημα και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

#4 Maxi φούστα

Οι maxi φούστες έχουν έρθει για να μείνουν. Υφασμάτινες ή denim, πρόκειται για ένα bottom που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.

#5 Flat μπαλαρίνες

Ένα ακόμα come back που μας απασχολεί είναι εκείνο των ballet flats. Οι γνωστές σε όλες μας μπαλαρίνες είναι ένα από τα must have παπούτσια της άνοιξης.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ