Follow us

Her Style Rocks | Τα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα σε εμπνεύσουν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Εάν αγαπάς τη μόδα και το styling, είναι πολύ πιθανό να παρακολουθείς πιστά μία από τις fashion εκπομπές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για το My Style Rocks που παρουσιάζεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και κριτική επιτροπή τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εκτός από τις στιλιστικές επιλογές που παρουσιάζουν οι συμμετέχουσες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το στιλ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ένα στιλ που μπορεί να χαρακτηριστεί φρέσκο και πολύ σύγχρονο. Αγαπά τις διαχρονικές επιλογές όπως το κοστούμι, ωστόσο φροντίζει να επιλέγει αποχρώσεις και υφάσματα που είναι πιο μοντέρνα. Ταυτόχρονα, δεν διστάζει να πειραματίζεται με συνδυασμό χρωμάτων, υφών και στιλ ρούχων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν συνδύασε μία μαύρη αθλητική φόρμα με ντένιμ πουκάμισο σε ένα look που θα είχε την έγκριση αρκετών διάσημων fashionistas. Το θετικό επίσης είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζεται τα looks της με τις διαδικτυακές φίλες της στο Instagram, δημιουργώντας έτσι το δικό της ημερολόγιο μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό σημαίνει πως την επόμενη φορά που θέλεις να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση, μπορείς να κάνεις ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram. Είναι σίγουρο πως θα βρεις αρκετές επιλογές που θα σε εμπνεύσουν.

Τα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ