Follow us

Αυτά είναι τα πολύ ξεχωριστά μαγιό που θα βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι | Η τάση που αξίζει να υιοθετήσεις

Τα πολύ ξεχωριστά μαγιό που θα φορέσουν όλες οι fashionistas φέτος το καλοκαίρι.

tasi Splash News / Ideal Image

Θα συμφωνήσουμε πως τα florals είναι μία από τις τάσεις που θεωρούνται σήμα κατατεθέν για την εποχή της άνοιξης και πολύ συχνά του καλοκαιριού. Ωστόσο, κάθε χρόνο, οι οραματιστές τις μόδας και τα brands καταφέρνουν με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο να μας παρουσιάσουν μία διαφορετική εκδοχή των florals. Κάπως έτσι, νιώθουμε συνεχώς πως η σχέση μας μαζί τους επανπροσδιορίζεται και συνεπώς δεν τα βαριόμαστε ποτέ. Φέτος, τα florals που βρίσκονται στις τάσεις της μόδας αφορούν τα μαγιό.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα όμως, οίκοι όμως οι Valentino, Loewe, Zimmermann, Carolina Herrera, Prada, Sandy Liang, Armani Prive, Giambattista Valli και Brandon Maxwell προτείνουν τα 3D florals, δηλαδή τα λουλούδια που μοιάζουν με οριγκάμι και κοσμούν μπλούζες, φορέματα, φούστες ή ακόμα και αξεσουάρ όπως ζώνες, τσάντες, παπούτσια. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, αυτά τα τόσο ιδιαίτερα λουλούδια βρίσκουν τη θέση τους επάνω στα μαγιό που θα φορέσουμε στην παραλία.

Κάπως έτσι και κάνοντας ένα scroll down στις νέες beachwear συλλογές που βρίσκουν σιγά σιγά τη θέση τους στα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, παρατηρήσαμε πως τα μαγιό που θα βλέπουμε παντού πρόκειται να είναι διακοσμημένα με 3D florals. Μπικίνι με one shoulder top και λουλούδια ή ολόσωμα μαγιό που έχουν το εν λόγω στοιχείο πρόκειται να κάνουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία ακόμα πιο ξεχωριστές.

Editor's Picks

Σουτιέν Μπικίνι Τρίγωνο με Τριαντάφυλλα 3D Ροζ Tezenis

Μπικίνι Σλιπ Μπραζίλιαν με Ψηλό Κόψιμο Τριαντάφυλλα 3D Ροζ Tezenis

Ολόσωμο μαγιό cut out καρό vichy Oysho

Τρικίνι ασύμμετρο με λουλούδι Oysho

Στράπλες Τοπ Μπικίνι με Μία Τιράντα Bora Bora Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι High Waist Bora Bora Calzedonia

Στράπλες Τοπ Μπικίνι με Μία Τιράντα Bora Bora Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι High Waist Bora Bora Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ