Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε ένα ροζ παντελόνι με τον αλάνθαστο τρόπο | Η safe στιλιστική συμβουλή που προτείνει

Η Βάσω Λασκαράκη ακολούθησε το αγαπημένο styling tip των fashionistas.

MissBloom TEAM
vasolaskaraki Instargam @vasolaskaraki

Σίγουρα, ο κόσμος της μόδας συνεχίζει να εξελίσσεται συνεχώς. Εκτός από τις νέες τάσεις που κάνουν την εμφάνισή τους, τόσο οι στιλίστες όσο και οι fashionistas προτείνουν νέες στιλιστικές συμβουλές, που έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν και να χαρίσουν κομψότητα σε μία εμφάνιση. Ωστόσο, παρ' όλη την εξέλιξη, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα διαχρονικά styling tips που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο, καταφέρνοντας να χαρακτηριστούν αλάνθαστα. Ένα από αυτά ακολούθησε πρόσφατα και η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα post, που τη δείχνει να φορά ένα άκρως ανοιξιάτικο look που έχει ως πρωταγωνιστή ένα ροζ παντελόνι. Η Βάσω Λασκαράκη υιοθέτησε το trend που θέτει τα pastels στην κορυφή της ανοιξιάτικης μόδας, συνδυάζοντας ένα ροζ denim παντελόνι με λευκό t-shirt και sneakers σε baby pink απόχρωση. Κάπως έτσι μας έδειξε πως υπάρχει τρόπος για να φορέσουμε τα έντονα χρώματα χωρίς να κάνουμε κάποιο στιλιστικό ατόπημα, συνδυάζοντας τα δηλαδή με basic αποχρώσεις όπως το λευκό.

Διαβάστε Επίσης

Ένα denim παντελόνι σε έντονο χρώμα όπως το ροζ, το γαλάζιο ή ακόμα και το ανοιχτό πράσινο είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου. Μπορείς να το φορέσεις είτε με flat παπούτσια όπως τα sneakers ή οι μπαλαρίνες και να πειραματιστείς με πουκάμισα και μπλούζες τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό όσο και σε εντυπωσιακά μοτίβα. Εάν επιλέξεις να φορέσεις ένα top με pattern, προτίμησε ένα που να περιλαμβάνει το χρώμα του bottom σου. Κάπως έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και εσύ καλοντυμένη.

Το look της Βάσως Λασκαράκη

Copy the look

Λινό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή H&M

Παντελόνι culotte ίσιο Mango

Γυναικεια Παπουτσια Chuck 70 Converse

Βαμβακερό T-shirt H&M

Ψηλόμεσο παντελόνι Zara

Γυναικεια Παπουτσια Chuck Taylor All Star Converse

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ