Follow us

Οι fashion influencers ξεκίνησαν να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά | Τα island looks τους είναι η τέλεια έμπνευση για το καλοκαίρι

Το hashtag #islandlooks στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σου προσφέρει την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση.

island looks Splash News / Ideal Image

Το ελληνικό καλοκαίρι έχει εμπνεύσει ζωγράφους, μουσικούς, κινηματογραφιστές και πάσης φύσεως καλλιτέχνες. Ο ήλιος, τα καταγάλανα νερά και η φυσική ομορφιά των νησιών λειτουργούν ως πόλος έλξης για όσους επιθυμούν να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη χώρα μας. Ανάμεσά τους και κάποιες διάσημες fashion influencers που μετρούν χιλιάδες ακολούθους στα social media και επιλέγουν να ταξιδέψουν σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά. Μπορεί μάλιστα το ημερολόγιο να δείχνει πως δεν έχουμε υποδεχτεί επισήμως το καλοκαίρι, ωστόσο οι fashionistas έχουν ήδη ξεκινήσει να καταφτάνουν, να περνούν στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα και φυσικά να μοιράζονται με τους followers τους τα island looks τους. Κάπως έτσι, έχουμε και εμείς την τέλεια στιλιστική έμπνευση για το καλοκαίρι που έρχεται.

Διαβάστε Επίσης

Τα πρώτα looks που ξεχωρίσαμε προέρχονται από δύο fashionistas, την Παριζιάνα Julie Sergent Ferreri (@juliesfi) και τη βρετανίδα Hannah που είναι γνωστή και ως @cocobeautea, οι οποίες ταξίδεψαν στη Σαντορίνη. Εάν αναρωτιέσαι ποια είναι τα κομμάτια που πρόσθεσαν στις αποσκευές τους, η απάντηση κρύβεται στα staples του διαχρονικού vacation style. Αυτό σημαίνει πως δημιούργησαν #islandlooks με λευκά παντελόνια σε συνδυασμό με ριγέ πουκάμισα, μαρινιέρες και μαύρα ψηλόμεσα παντελόνια με πιέτες, λευκά και mini φορέματα με μοτίβα, στα οποία πρωταγωνιστεί το γαλάζιο με το λευκό, co-ords και knit sets, αλλά και total white σύνολα. Φυσικά, τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν είναι η ψάθινη τσάντα, τα γυαλιά ηλίου, αλλά και τα εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια που προσθέτουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση.

Τα island looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ