Follow us

Fishnet Ballerinas | Τα καλοκαιρινά "ugly shoes" που βλέπουμε παντού στο Instagram

Οι διαφορετικές μπαλαρίνες που έχουν κερδίσει την προσοχή των fashionistas.

street style Splash News / Ideal Image

Το στοιχείο της έκπληξης είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που μας κάνει να τρέφουμε θαυμασμό για τον κόσμο της μόδας. Πάντα, κάθε σεζόν που ξεκινά ή ακόμα και σε τακτά διαστήματα, οι οίκοι και τα brands μόδας παρουσιάζουν μία νέα και κάπως διαφορετική εκδοχή κάποιων διαχρονικών items. Φέτος, ακριβώς αυτό έχει συμβεί με τη νέα εκδοχή των ballerinas. Ο λόγος για τις fishnet ballarinas, τα οποία είναι τα ugly shoes που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas για το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι παπουτσιών που μοιάζουν με μπαλαρίνες, ωστόσο το σχέδιο τους είναι διάτρητο και μοιάζει με fishnet. Η απόχρωση που πρωταγωνιστεί στο εν λόγω shoe trend είναι κυρίως το μαύρο και τα combos που προτιμούν οι fashionistas ποικίλουν. Με φορέματα και λινά κοστούμια, με ψηλόμεσες παντελόνες, με τζιν αλλά και με φούστες, mini ή midi.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι εάν αξίζει να προσθέσεις τις fishnet ballarinas στη συλλογή σου, η δική μας απάντηση είναι πως μπορείς να τους δόσεις μία ευκαιρία. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ζευγάρι παπουτσιών σε απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα, ενώ το γεγονός πως είναι flat τις καθιστά κατάλληλες για την καθημερινότητα.

Τα "ugly shoes" του καλοκαιριού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ