Follow us

Οι έξυπνες συμβουλές για να ανανεώσεις το στιλ σου και ίσως δεν έχεις σκεφτεί

Πώς θα ανανεώσεις έξυπνα το στιλ σου.

trend Splash News / Ideal Image

Η στιλιστική εξέλιξη είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετά κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και επιθυμεί να εκφράζεται μέσα από το ντύσιμό της. Ωστόσο, πολύ συχνά νιώθουμε πως παρόλο που ανανεώνουμε συχνά τη γκαρνταρόμπα μας, το στιλ μας δεν έχει την εξέλιξη που επιθυμούμε. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορείς να το διορθώσεις;

Κάνε τις αγορές σου από διαφορετικά brands

Ένας λόγος που νιώθεις πως η στιλιστική σου εξέλιξη παραμένει κάπως σταθερή είναι επειδή κάνεις τις αγορές σου συνεχώς από τα ίδια brands. Προτείνουμε λοιπόν να πειραματιστείς λίγο περισσότερο, δοκιμάζοντας να επενδύσεις σε ρούχα και αξεσουάρ από brands που δεν έχει επιλέξει άλλη φορά. Θα εκπλαγείς όταν παρατηρήσεις πως υπάρχουν περισσότερες επιλογές για shopping από εκείνες που νόμιζες.

Επισκέψου καταστήματα thrifting

Ένας επίσης έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου με έναν πιο ξεχωριστό τρόπο είναι να στραφείς σε καταστήματα thrifting και second hand. Εκεί πρόκειται να βρεις αρκετά "διαμαντάκια" από ρούχα και αξεσουάρ με ξεχωριστό χαρακτήρα που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Αντάλλαξε ρούχα με τις φίλες σου

Πολύ συχνά, ένα ρούχο που εσύ δεν επιθυμείς να φοράς πλέον, μπορεί να είναι πολύτιμο ή να ανανεώσει το στιλ κάποιας άλλης γυναίκας. Αυτό που προτείνουμε λοιπόν είναι πως αφού έχεις κάνει μία καλή εκκαθάριση στη γκαρνταρόμπα σου, να κανονίσεις με τις φίλες σου και να ανταλλάξετε ρούχα. Θα είσαι σαν να κάνετε το δικό σας μπαζάρ και κάπως έτσι τα ρούχα θα αποκτήσουν ξανά ζωή χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ