Follow us

Οι συλλογές της Triumph σχεδιάστηκαν για να σταθούν δίπλα σε κάθε γυναίκα

Κάθε στιγμή της ζωής της.

triumph Courtesy of Triumph

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτή τη ζωή λένε, είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των γυναικών. Πόσες ιδιότητες έχει μια γυναίκα μέσα στην καθημερινότητα; Πόσους έχει δίπλα της να μιλήσει, να μοιραστεί τα θέλω και τις ανάγκες της, να την καταλάβει; Στην Triumph, εδώ και 130 χρόνια, βρίσκονται δίπλα σε κάθε γυναίκα, κάθε στιγμή της ζωής της.

Κάθε σεζόν, αντλούν έμπνευση από κάτι που μας προκαλεί θαυμασμό. Φέτος, σε μια τόσο ανατρεπτική σεζόν, μέσα σε μια νέα πραγματικότητα, ακόμα πιστεύουν στη δύναμη της γυναίκας. Μια γυναίκα μπορεί να είναι εργαζόμενη, επαναστάτρια, εξερευνήτρια, μητέρα και και και και…

Μέσα από τα μάτια της λοιπόν, βλέπουν και δημιουργούν έναν κόσμο γεμάτο λύσεις για εκείνη. Ολόκληρες συλλογές εσωρούχων που "ακούν τα θέλω της", άνεση; στυλ; διαμόρφωση; στήριξη; Όλα.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, οδηγούν τις καινοτομίες και παρουσιάζουν εσώρουχα για να εντυπωσιάσουν εκείνη και μόνο. Απόλυτη στήριξη στις μεγάλες cups, σαγηνευτικά σχέδια που δεν χρειάζεται να συμβιβάζονται στην άνεση. Η στροφή για μια πιο φυσική σιλουέτα συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, κάνοντας πραγματικότητα την μαλακή και απαλή ενίσχυση, που διασφαλίζει την απόλυτη στήριξη.

Οι συλλογές της Triumph σχεδιάστηκαν για να σταθούν δίπλα σε κάθε γυναίκα

Η shapewear collection καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών από τη διακριτική σμίλευση μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα διαμόρφωσης. Ευρεία επιλογή σε styles, που επιτυγχάνουν την ιδανική σιλουέτα και σχέδια με δαντέλα για σαγηνευτικό look.

Η fashion collection, διαθέτει μοντέρνα και κομψά εσώρουχα που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, βασισμένα στις best-seller εφαρμογές, ιδανικά για κάθε γυναικείο σώμα.

H Everyday collection, αποτελεί το must have κάθε γκαρνταρόμπας. Styles ελαφριά, άνετα, μοντέρνα και αόρατα κάτω από τα ρούχα, ιδανικά για κάθε μέρα.

Η classics collection είναι η πιο αγαπημένη και διαχρονική αξία των γυναικών. Κομψά εσώρουχα με απίστευτη άνεση και εφαρμογή για κάθε γυναίκα και κάθε ανάγκη… για όσες αναζητούν τη διαχρονική κομψότητα.

Είναι όμορφο σε κάθε δυσκολία που συναντάμε να γνωρίζουμε ότι κάποιος μας σκέφτεται και μας φροντίζει, έστω κι από μακριά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ