Follow us

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita λανσάρουν την ανοιξιάτικη συλλογή που φτιάχνει τη διάθεση

Από σήμερα 5 Απριλίου στα καταστήματα Parabita & στο e-shop Parabita.com

VickyXParabita

"Η Άνοιξη μου αλλάζει τη διάθεση. Βάλε χρώματα και απόλαυσε τη φύση. Η ζωή είναι ωραία". Με αυτό το motto, η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου μας καλωσορίζει στη νέα συλλογή Vicky X Parabita, The Spring Collection.

Η Ανοιξιάτικη Συλλογή Vicky X Parabita έχει φτιαχτεί με διάθεση ανανέωσης μετά από μια εκτεταμένη περίοδο lockdown. Ετοιμαζόμαστε για ηλιόλουστες ημέρες με μικρές, προσεκτικές αποδράσεις στη φύση οι οποίες συνοδεύονται από minimal, διαχρονικά outfits που θα δώσουν αέρα φρεσκάδας στη ντουλάπα μας. Μαζί με το ζεστό ήλιο της Άνοιξης κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα παστέλ χρώματα και χαρούμενα τυπώματα που μας δίνουν πνοή αναζωογόνησης για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita λανσάρουν την ανοιξιάτικη συλλογή που φτιάχνει τη διάθεση

Η νέα minimal συλλογή με τις λιτές και άνετες γραμμές της μας καλεί να αναγεννηθούμε μέσα από διαχρονικά κομμάτια που κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Οι ανάλαφρες υφές των υφασμάτων σε συνδυασμό με ένα φρέσκο και ανοιξιάτικο σε pop χρώματα τύπωμα γίνονται προπομπός αισιοδοξίας. Απόλαυσε την πολυμορφική, Μix & Μatch συλλογή από ανοιξιάτικες must-have επιλογές εμπνευσμένες από την ελπίδα που προσφέρει η αναγέννηση της φύσης την Άνοιξη.

VickyXParabita
VickyXParabita

Στη συλλογή θα βρεις ψηλόμεσο τζιν παντελόνι flare, παντελόνι 7/8 σε φλοράλ καμπαρντίνα, ελαστικό παντελόνι peg με λάστιχο στη μέση, ασύμμετρο μακρύ πουκάμισο σε λευκό και ροζ χρώμα, βαμβακερή μπλούζα με φλοράλ τύπωμα, σατέν μπλούζα σε φλοράλ print με λεπτομέρεια φραμπαλά στο στήθος, ασύμμετρο μίντι φόρεμα, μπλούζα πλεκτή με ρεβέρ στο μανίκι και μπλούζα με γιακά και λαιμόκοψη V.


Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ