Follow us

10 ζευγάρια μποτάκια UGG που θα κάνουν το στιλ σου μοναδικό

Τα μποτάκια της UGG είναι τόσο μοναδικά όσο και εσύ.

Ugg Courtesy of Ugg

Προέκταση της προσωπικότητας μας, το στιλ είναι ένας τρόπος για να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και να εκφράσουμε τη μοναδικότητα μας. Όσοι άνθρωποι υπάρχουν στον πλανήτη τόσα διαφορετικά στιλ υπάρχουν, αφού ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Πολύτιμη βοήθεια για να εκφράσουμε ό,τι θέλουμε και ονειρευόμαστε μέσω του ντυσίματος μας είναι brands που πρεσβεύουν την εν λόγω μοναδικότητα και αυθεντικότητα στο στιλ. Ακριβώς όπως το brand UGG, που από το 1978 μέχρι σήμερα δημιουργεί μποτάκια που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια γυναίκες για την κομψότητα, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.

Η νέα FEEL YOU καμπάνια της UGG

Το νότιο-Καλιφορνέζικο brand UGG αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως οι συλλογές του είναι μία γιορτή της μοναδικότητας και του προσωπικού στιλ μέσα από τη νέα FEEL YOU καμπάνια. Πρωταγωνιστές της είναι απλοί, καθημερινοί, αλλά και πολυτάλαντοι άνθρωποι που αγαπούν και επιλέγουν το αυθεντικό και μοναδικό στιλ. Ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν αποχωρίζονται τα διαχρονικά μποτάκια της UGG.

10 ζευγάρια μποτάκια UGG που θα κάνουν το στιλ σου μοναδικό

Ο στόχος της FEEL YOU καμπάνιας της UGG είναι να υπενθυμίσει σε όλους μας πως το προσωπικό μας στιλ είναι τόσο μοναδικό όσο εμείς και αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας items το ίδιο αυθεντικά όπως τα μποτάκια της UGG, τα οποία θα κάνουν upgrade στο χειμερινό ντύσιμο μας.

UGG
UGG

Σε ποια UGG μποτάκια αξίζει να επενδύσεις;

Ο λόγος που τα μποτάκια της UGG έχουν αγαπηθεί τόσο από γυναίκες με διαφορετικό στιλ είναι επειδή συνδυάζουν διαχρονικά στοιχεία που παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο και τις παροδικές τάσεις της μόδας. Το ανθεκτικό υλικό και η μαλακή, cozy αίσθηση που νιώθεις όταν τα φοράς, η μοντέρνα εμφάνιση τους που είναι ταυτόχρονα κλασική και fashion forward έχουν αναδείξει τα μποτάκια της UGG ως ένα από τα must have που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της.

Εάν επιθυμείς να προσθέσεις ένα ζευγάρι μποτάκια που θα φοράς για χρόνια, τότε σίγουρα σου προτείνουμε να επενδύσεις στα Classic short μποτάκια της UGG, τα οποία θα βρεις σε αποχρώσεις όπως το μαύρο, το γκρι και το ανοιχτό καφέ που ταιριάζουν με όλα τα looks σου. Για ένα πιο εντυπωσιακό και statement ντύσιμο, τα Classic Mini και τα Classic Ultra Mini μποτάκια είναι εξίσου must, αφού ταιριάζουν τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα. Θα τα βρεις σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το γκρι, το μαύρο και το ροζ, ώστε να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο μοναδικό στιλ σου.

Για τις fashionistas που προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στο ντύσιμο τους και αγαπούν τη διακριτική λάμψη, τα Classic Mini Shine και τα Classic Ultra Mini Shine μποτάκια της UGG είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Ουσιαστικά είναι τα κλασικά μποτάκια του brand, όπως τα γνωρίζουμε, τα οποία όμως είναι διακοσμημένα με metallic λεπτομέρειες στο τελείωμα τους.

Η συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Τα μποτάκια που θα κάνουν το στιλ σου μοναδικό

Classic mini boots UGG

Classic ultra mini shine UGG

Classic ultra mini shine UGG

Classic short boots UGG

Classic short boots UGG

Classic short boots UGG

Classic short boots UGG

Classic shine boots UGG

Classic mini boots UGG

Classic mini boots UGG

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ