Follow us

Δούκισσα Νομικού | Δημιουργεί τα πιο ντελικάτα κι εντυπωσιακά κοσμήματα - αυτά είναι τα αγαπημένα μας

Αφιερωμένα στην αγάπη και προορισμένα να αγαπηθούν.

MissBloom TEAM
νομικου

’Φτιάχνονται με αγάπη, είναι αφιερωμένα στην αγάπη και προορίζονται να αγαπηθούν από τους παραλήπτες τους”.

Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή των κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού, η οποία δεν σταματά στιγμή να δημιουργεί, να εξελίσσεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της σύγχρονης γυναίκας που καθημερινά πρέπει να ανταπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους, αφού είναι μητέρα δύο παιδιών, σύζυγος, παρουσιάστρια, brand ambassador μεγάλων διεθνών εταιριών και εδώ και μερικά χρόνια επιχειρηματίας, καθώς δημιούργησε το δικό της brand με κοσμήματα και ένα υπέροχο άρωμα, στα οποία δεν βάζει απλώς την υπογραφή της όπως πολλοί διάσημοι. Ασχολείται πραγματικά με κάθε πτυχή του, από τον σχεδιασμό των κοσμημάτων μέχρι την προώθησή τους. Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί πώς προλαβαίνει να τα φέρει εις πέρας όλα αυτά. Και η απάντησή της είναι: η αγάπη. Ό,τι κάνει, το κάνει με αγάπη και η αλήθεια είναι πως αν κάποιος δει τα κοσμήματά της, θα το καταλάβει.

Η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το brand της τον Δεκέμβριο του 2019. Η ιδέα για να ξεκινήσει αυτό το εγχείρημα προέκυψε μετά από αμέτρητες ερωτήσεις που δεχόταν από τον κόσμο για ένα κόσμημα που της είχε φτιάξει η μητέρα της. Ήταν ένα κολιέ, στο οποίο δύο D σχημάτιζαν μια καρδιά και συμβόλιζε την αγάπη της Δούκισσας με τον σύντροφό της Δημήτρη, ενώ σε δεύτερη "ανάγνωση” μέσα στην καρδιά σχηματίζονταν το σήμα της ειρήνης, ενώνοντας τις δύο πιο σημαντικές έννοιες στη ζωή.

Δούκισσα Νομικού | Δημιουργεί τα πιο ντελικάτα κι εντυπωσιακά κοσμήματα - αυτά είναι τα αγαπημένα μας

Βρες όλα τα κοσμήματα της Δούκισσας Νομικού εδώ

Αυτή η καρδιά έγινε το σήμα κατατεθέν, η "σφραγίδα” του brand της και έβαλε σκοπό να γεμίσει την προσωπική συλλογή κάθε γυναίκας με κοσμήματα, επιφορτισμένα με αγάπη, ώστε να γεμίζουν κάθε στιγμή μας με όμορφα συναισθήματα.

Φυσικά, τα κοσμήματά της πέρα από καρδιές, έχουν και πολλά άλλα πολύ κομψά και διαχρονικά σχέδια. Είναι διακριτικά, ντελικάτα και φινετσάτα και έχει επιλογές τόσο για καθημερινές εμφανίσεις, όσο και για βραδινές. Παρ’όλα αυτά, οι καθαρές γραμμές και η απλότητα των σχεδίων της τα κάνει επί τω πλείστω μια day-to-night επιλογή.

Όλα τα κοσμήματα είναι 100% χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα και τα περισσότερα είναι διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες ζιργκόν σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, μετατρέποντάς τα στα πιο θηλυκά στολίδια για το σώμα μας.

νομικου

Βρες όλα τα κοσμήματα της Δούκισσας Νομικού εδώ

Και νομίζουμε αυτό είναι το μυστικό που έκανε τα κοσμήματά της να ξεχωρίσουν μέσα σε έναν χείμαρρο από κοσμήματα: είναι θηλυκά αλλά και girly, είναι κομψά αλλά και σέξι, είναι διακριτικά, αλλά πάντα λαμπερά ενώ παράλληλα αποπνέουν τόλμη και αυτοπεποίθηση. Είναι τα τέλεια κοσμήματα για να συνοδεύσουν κάθε γυναίκα του σήμερα, που προσπαθεί να συνδυάσει τα πάντα.

Plus σε όλα αυτά, η Δούκισσα Νομικού κυκλοφόρησε και το δικό της γλυκό και ταυτόχρονα μυστηριώδες άρωμα μαζί με την αντίστοιχη σούπερ ενυδατική και φυσικά υπέροχα αρωματισμένη κρέμα σώματος. Συνδυάζει νότες λαχταριστής τραγανής καραμέλας και βανίλιας με ντελικάτα λευκά άνθη, νούφαρα και ζουμερό κόκκινο φραγκοστάφυλο, ώστε να αφήνουμε το αποτύπωμά μας όπου και αν περνάμε και όλοι να μας λένε πόσο μοναδικά υπέροχα μυρίζουμε. Άλλωστε το ατού αυτού του αρώματος είναι η μεγάλη διάρκεια.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια του brand της Δούκισσας Νομικού που μόλις τα είδαμε, τα μάτια μας έβγαλαν καρδιές:

νομικου

Βρες τα εδώ

νομικου

Βρες το κολιέ εδώ και τα σκουλαρίκια εδώ

νομικου

Βρες όλα τα κοσμήματα της φωτογραφίας εδώ

νομικου

Βρες το κολιέ σε πολλές αποχρώσεις εδώ

Περισσότερα κοσμήματα της Δούκισσας Νομικού μπορείς να δεις εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ