Follow us

Πώς θα υιοθετήσεις τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη σύμφωνα με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Σε ποια items αξίζει να επενδύσεις φέτος την άνοιξη;

ζαρα Βασίλης Μαντάς

Η άνοιξη είναι η εποχή που είναι συνώνυμο της άνθισης και της ανανέωσης, που δεν επηρεάζει αποκλειστικά και μόνο τη φύση, αλλά επίσης τη διάθεση και το στιλ μας. Οι νέες τάσεις της σεζόν σε συνδυασμό με τις συλλογές των αγαπημένων μας high street brands μόδας όπως η Zara και η Massimo Dutti δημιουργούν το τέλειο combo για να κάνουμε upgrade στο ντύσιμό μας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Για να πετύχεις λοιπόν τον στόχο σου και να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με βάση την επικαιρότητα της μόδας, χρειάζεται να επιλέξεις τις επικρατέστερες και σημαντικότερες τάσεις, αλλά και λίγη στιλιστική έμπνευση για το πως θα προσθέσεις τα εν λόγω trends στο ντύσιμό σου.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο έρχεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας τέσσερα άκρως ανοιξιάτικα looks με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Zara και της Μassimo Dutti, τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πρόκειται να σε κάνουν να αισθανθείς η πιο κομψή και ενημερωμένη fashionista. Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις που αξίζουν την προσοχή σου;

#1 Το bohemian chic στιλ της νέας σεζόν

Η άνοιξη είναι η εποχή που μας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για το καλοκαίρι. Το ανοιξιάτικο στιλ λοιπόν είναι συνώνυμο των bohemian vibes και όχι άδικα. Μας βάζει αμέσως σε ένα ανάλαφρο κλίμα που το στιλ μας είναι cool, κομψό και πολύ μοντέρνο. Σύμφωνα με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου για bohemian chic εμφανίσεις, προσθέτοντας στη συλλογή σου ένα εμπριμέ twin set. Πιο συγκεκριμένα, η fashionista συνδύασε ένα εμπριμέ τοπ με φαρδιές τιράντες με μία χαμηλόμεση μακριά φούστα στο ίδιο μοτίβο από τη νέα συλλογή της Ζara. Ολοκλήρωσε το άκρως ενημερωμένο look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με ασημί μεταλλιζέ όψη.

Πώς θα υιοθετήσεις τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη σύμφωνα με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε twin sets; Είναι μία από τις συμβουλές μόδας οπυ αγαπούν πολύ οι fashion experts. Τα twin sets είναι ένα έτοιμο outfit, που επιλέγοντας το γλιτώνεις χρόνο στο styling. Ταυτόχρονα, εάν επιλέξεις ένα σετ σε εντυπωσιακό μοτίβο όπως αυτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου από τη Ζara, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και πρόκειται να ξεχωρίσεις σε κάθε ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή περίσταση.

Κind Reminder: Ένα σετ όπως αυτό μπορεί να φορεθεί μαζί, αλλά και ξεχωριστά. Μπορείς δηλαδή τα φορέσεις τα δύο κομμάτια με διαφορετικό styling, δημιουργώντας περισσότερα looks.

Extra Tip: Ως καλά ενημερωμένη fashionista, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία statement τσάντα που είναι διακοσμημένη με χρωματιστές χάντρες.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

#2 Το μοντέρνο κοστούμι της άνοιξης

Επόμενη τάση που αξίζει την προσοχή σου είναι εκείνη που αφορά τα κοστούμια. Φυσικά, δεν πρόκειται ακριβώς για μία νέα προσθήκη στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού η αξία του κοστουμιού είναι διαχρονική. Ακολουθώντας ωστόσο το quiet luxury trend, η Βάλια Χατζηθεοδώρου προτείνει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου ένα λινό κοστούμι.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα κοστούμι από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti για την άνοιξη του 2024, το οποίο αποτελείται από ένα λευκό λινό σακάκι και μία επίσης λευκή λινή βερμούδα με διπλές πιέτες. Η fashionista συνδύασε το πολύ μοντέρνο κοστούμι της με ένα μπεζ t-shirt.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Extra Tip: Ο πιο εύκολος και fashion wise τρόπος για να αναβαθμίσεις μία εμφάνιση είναι να προσθέσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε το look της ακόμα πιο εντυπωσιακό, ολοκληρώνοντας το με ένα ζευγάρι ίσια πέδιλα με κόμπους, αλλά και μία πολύ chic τσάντα από δέρμα νάπα με κόμπους από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti.

Βάλια Χατζηθεοδώρου
ζαρα

#3 Το αναβαθμισμένο casual dressing

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες όσον αφορά στο στιλ τους είναι πως θα καταφέρουν να αναβαθμίσουν το casual ντύσιμό τους. Πως θα καταφέρουν δηλαδή να επιλέξουν κομμάτια που συνδυάζουν κομψότητα και άνεση. Ευτυχώς για όλες μας, η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει να μας προτείνει ένα πολύ κομψό συνδυασμό.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πιο συγκεκριμένα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου δημιούργησε ένα σύνολο αποκλειστικά με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti, το οποίο αποτελείται από ένα γιλέκο με γαζιά και μία πλισέ φούστα σε maxi μήκος. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες, οι οποίες έχουν κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο.

Από τη shopping list σου λοιπόν για την άνοιξη του 2024, δεν πρέπει να λείπει ένα γιλέκο, όπως αυτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου. Ήδη από το φθινόπωρο του 2023, το εν λόγω item έχει την τιμητική του. Πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό κομμάτι που μπορείς να φορέσεις με ποικίλους τρόπους, τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές περιστάσεις. Εξίσου σημαντική είναι και η μαύρη πλισέ φούστα. Διαχρονική και άκρως κοκακευτική, η πλισέ φούστα πρόκειται να γίνει το bottom που θα φορέσεις περισσότερο φέτος την άνοιξη.

Extra Tip: Ένα αναβαθμισμένο και πολύ κομψό look ολοκληρώνεται πάντα με την απαραίτητη τσάντα. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε μία χιαστί τσάντα από ράφια με δερμάτινο λουρί από τη Massimo Dutti, την οποία θα κρατήσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

#4 Το party look που θα φορούσε μία fashionista

Η λίστα με τις τάσεις που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ολοκληρώνεται με το άκρως απαραίτητο party dress. Εκείνο που θα σε αναδείξει ως την πιο καλοντυμένη σε κάθε βραδινή έξοδο. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε ένα mini φόρεμα που είναι διακοσμημένο με τρουκς από τη νέα συλλογή της Zara, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα mules με μπαρέτα σε μαύρη απόχρωση.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Extra Tip: Η fashionista πρόσθεσε έξτρα λάμψη στο party look της, κρατώντας μία mini τσάντα σε ασημί metallic όψη.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Βίντεο: Creative Media Box

Styling: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο La Divina για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr