Follow us

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου | Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

TrendBook- The Spring Edition 2024 Bag Stories Βασίλης Μαντάς

Ο κόσμος της μόδας έχει μια ξεχωριστή κατηγορία για το στιλ που υιοθετούν οι κομψές γυναίκες στα ταξίδια τους. Η τάση, βεβαίως, ξεκίνησε από τις celebrities, οι οποίες γνωρίζοντας ότι στις αφίξεις των αεροδρομίων τους περιμένουν τα φλας των φωτογράφων φροντίζουν πάντα, όσο σπορ και άνετο κι αν είναι το look τους, να είναι φροντισμένο ως την παραμικρή λεπτομέρεια. To "airport chic" των διάσημων έρχεται να προσφέρει άπλετη έμπνευση και πλέον αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα ταξίδια με αεροπλάνο, αλλά και με κάθε άλλο μέσο. Πρωταγωνιστικό ρόλο, ασφαλώς, στα travel outifts που καταφέρνουν να κερδίσουν τον χαρακτηρισμό "chic" παίζουν οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγουν οι κομψές jetsetters. Γιατί μια αποσκευή ή ένα σακίδιο δεν αρκεί να είναι μόνο λειτουργικό, οφείλει να έχει σύγχρονο design και γοητεία για να σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Και να ομορφύνει ακόμα πιο πολύ τα ταξίδια σου.

H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ως fashion insider που ταξιδεύει διαρκώς με προορισμό τις πρωτεύουσες της μόδας και τα fashion shows, έχει το απόλυτο know- how του συνδυασμού travel outfit και αποσκευής. Γνωρίζει, επίσης, καλά που θα βρει τις βαλίτσες και τις travel bags που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα των ειδών ταξιδιού: στις συλλογές κορυφαίων brands που φιλοξενούν τα Bags Stories.

Με αφορμή τις απίστευτες ευκαιρίες για αποδράσεις και ταξίδια που μας ανοίγει η σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επιλέγει από τις συλλογές των καταστημάτων Bag Stories τις καλύτερες βαλίτσες, σακίδια, τσάντες πλάτης και νεσεσέρ και τα σετάρει με τα casual chic outfits με τα οποία θα κάνει τα επόμενα της ταξίδια. Τι σού προτείνει:

Πώς θα είσαι girly chic μ' ένα μίνι φόρεμα και βαλίτσες Ted Baker

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου | Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Στις τάσεις της Άνοιξης 2024 συναντάμε το Coquette Trend. Η τάση που αναδείχτηκε από τις fashionistas του Tik Tok και αναβαθμίστηκε μέσα από τις προτάσεις των σχεδιαστών στα runways της σεζόν Α/ Κ 2024 έχει ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό: τους φιόγκους! Η Ted Baker, λοιπόν, έρχεται να σου προσφέρει το ιδανικό σχέδιο σε είδη ταξιδιού για να υιοθετήσεις την τάση στα travel looks σου. Η Ted Baker βαλίτσα και το νεσεσέρ της σειράς Belle Sand ξεχωρίζει χάρη στο ιδιαίτερο μοτίβο από girly φιόγκους σε ματ φινίρισμα και τον γυαλιστερό φιόγκο σε μεταλλικό φινίρισμα.

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε ένα outfit που ταιριάζει τέλεια με την επιλογή της σε βαλίτσα και νεσεσέρ: ένα μίνι φόρεμα με κλος φούστα σε baby blue απόχρωση που συνδύασε με αθλητικά σε μπεζ χρώμα και πέτυχε ένα μοναδικό style combo με coquette αισθητική για τα ταξίδια της.

Trend Book - The Spring Edition 2024- Bag Stories

Θα τις βρεις εδώ: Ted Baker βαλίτσα μεγάλη & Ted Baker νεσεσέρ σειρά Belle Sand

Bric's: Οι βαλίτσες και η τσάντα που θα συνδυάσεις με τα denim look σου

Trend Book - The Spring Edition 2024 Bag Stories

Τα denim looks δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Είτε πρόκειται για ένα τζιν παντελόνι ή μία φούστα είτε για ένα denim πουκάμισο ή ένα τζάκετ, μιλάμε για κομμάτια στα οποία οι τάσεις της μόδας δίνουν πάντα προβάδισμα. Ειδικά για τα ταξίδια, το τζιν παντελόνι αποτελεί μία από τις no.1 επιλογές μας για να δημιουργήσουμε casual chic looks. Φέτος, η μόδα ξεχωρίζει, επίσης, τα πουκάμισα με ρίγες και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου δημιούργησε το δικό της travel outfit συνδυάζοντας ένα τζιν παντελόνι - καμπάνα μ' ένα φαρδύ ριγέ πουκάμισο.

Αυτό, ωστόσο, που απογείωσε το look της ήταν η επιλογή βαλίτσας και τσάντας ταξιδιού: στη συλλεκτική σειρά Andy Warhol x Bric's τα λουλούδια από τα εμβληματικά έργα του καλλιτέχνη αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο από την Bric's και δημιουργούν αποσκευές που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής. Η Andy Warhol x Bric's βαλίτσα καμπίνας και η τσάντα ταξιδιού που επέλεξε να κρατήσει η Χρυσιάννα βάζουν την pop-of-color πινελιά στην ultra chic εμφάνισή της και κάνουν το απαραίτητο statement.

Trend Book - The Spring Edition 2024 Bag Stories

Θα τις βρείς εδώ: Andy Warhol x Bric's βαλίτσα καμπίνας & Andy Warhol x Bric's τσάντα ταξιδιού

Το denim trend δεν περιορίζεται, όμως, μόνο στα τζιν παντελόνια και τα τζάκετ. Μία από τις πιο updated επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις ένα denim φόρεμα που δείχνει εξαιρετικά θηλυκό. Η Χρυσιάννα έκανε αυτή την επιλογή συνδυάζοντάς το φόρεμά της με pink αθλητικά παπούτσια, ενώ κράτησε την Bric's βαλίτσα της σειράς Bellagio στην luxury απόχρωση του cream που "δένει" άριστα με το σύνολό της.

Trend Book - The Spring Edition 2024- Bag Stories

Θα τη βρεις εδώ: Bric's βαλίτσα μεσαία σειρά Bellagio Cream

Travel look με glam πινελιά και είδη ταξιδιού Delsey

Trend Book - The Spring Edition 2024 Bag Stories

Η μόδα έχει φροντίσει ώστε το glam να αποτελεί πια μέρος του καθημερινού ντυσίματος και ειδικά φέτος επαναφέρει στη μόδα τα metallics. Αν θέλεις, επομένως, να δώσεις μια λαμπερή νότα στο travel look σου, μπορείς να ακολουθήσεις την πρόταση της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου, η οποία συνδύασε μία μπρονζέ πλισέ φούστα με λευκή puff-sleeved μπλούζα και λευκά sneakers.

Το outfit της συνδύασε έξυπνα με τη βαλίτσα και το σακίδιο πλάτης που διάλεξε για το ταξίδι της: ο στιλιστικός κανόνας λέει ότι όταν σ' ένα casual look έχεις ένα έντονο glam στοιχείο, τα αξεσουάρ θα πρέπει να είναι ουδέτερα για να κρατήσουν την ισορροπία. Η Χρυσιάνα, λοιπόν, διάλεξε να σετάρει την εμφάνισή της με βαλίτσα Delsey της σειρά Moncey σε light pink απόχρωση και ένα σακίδιο πλάτης Delsey της σειρά Turenne σε μπεζ απόχρωση. Οι πολύ chic αυτές αποχρώσεις σε συνδυασμό με τον μοντέρνο και μίνιμαλ σχεδιασμό των αποσκευών της εξισορρόπησαν άριστα το look της που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και λάμψη.

Trend Book - The Spring Edition 2024 Bag Stories

Delsey βαλίτσα μεσαία σειρά Moncey Light Pink & Delsey σακίδιο πλάτης Roll-top σειρά Turenne Beige

Extra Tip: το σακίδιο πλάτης είναι το must - have αξεσουάρ των ταξιδιών σου

Trend Book - The Spring Edition 2024 Bag Stories

Piquadro σακίδιο πλάτης

Στα ταξίδια η λειτουργικότητα και η ευελιξία έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτό σημαίνει ότι από τα είδη ταξιδιών σου δεν πρέπει να απουσιάζει ποτέ ένα σακίδιο πλάτης που θα το κουβαλάς διαρκώς μαζί σου χωρίς να κουράζεσαι. Τα σακίδια πλάτης διαθέτουν, μάλιστα, αρκετές τσέπες και εσωτερικούς χώρους για να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα: από το laptop και τη φωτογραφική μηχανή μέχρι τα έγραφα, το νερό και τρόφιμα. Το σακίδιο πλάτης της Piquadro σε ροζ χρώμα που κράτησε η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου είναι ιδανικό γι' αυτό τον σκοπό και δείχνει εξαιρετικά stylish με κάθε travel look.

*Κάνε σήμερα τις αγορές σου στο https://www.bagstories.gr/ και στα καταστήματα: https://www.bagstories.gr/katastimata

*Ακολούθησε τα Bag Stories στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/bagstoriesgr
Ιnstagram: https://www.instagram.com/bag__stories/

Credits

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Βίντεο: Creative Media Box

Styling: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Επιμέλεια παραγωγής: Κατερίνα Πιπέρη

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ