Follow us

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

Regalinas Trendbook Βασίλης Μαντάς

Η άνοιξη ως μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα προς το καλοκαίρι ενδέχεται να μας δημιουργήσει αρκετές στιλιστικές προκλήσεις. Ο στόχος μας λοιπόν είναι να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με χρήσιμα και κομψά κομμάτια, τα οποία θα μας κάνουν να νιώθουμε η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού μας, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι οι νέες συλλογές των brands, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, και μας προσφέρουν όλα τα items που θα χρειαστούμε για αυτή την περίοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η συλλογή της Regalinas για την άνοιξη του 2024. Για ακόμα μία σεζόν, το ελληνικό brand που δημιούργησε το 1985 η Ειρήνη Γεωργίου, κατάφερε να δημιουργήσει μία συλλογή που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που η κομψότητα είναι μία επιλογή που κάνει καθημερινά και το στιλ είναι για εκείνη τρόπος έκφρασης.

Εκτός από τη συλλογή της Regalinas, πολύτιμη βοήθεια για να ανανεώσεις ή να "φρεσκάρεις" το στιλ σου είναι κάποια έξυπνα styling tips, αλλά και τα αγαπημένα combos που επιλέγουν ξανά και ξανά γυναίκες που ξεχωρίζουν με ο στιλ τους. Γυναίκες όπως η Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας τέσσερα άκρως ανοιξιάτικα outfits που σίγουρα αξίζει να αντιγράψεις. Παράλληλα, έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές που θα κάνουν το ντύσιμό σου να ξεχωρίσει, αλλά και κάποια κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Styling Tip 1

Η λίστα με τα must haves της άνοιξης ξεκινά με ένα twin set, όπως αυτό που επέλεξε η Ελίνα Παπίλα από τη Regalinas. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από ένα ριγέ πουκάμισο με κοντά μανίκια και ένα ψηλόμεσο ριγέ παντελόνι με λάστιχο στη μέση και δέσιμο στο μπροστά μέρος, που συνδυάζει κομψά και cool vibes.

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Γιατί να επιλέξεις ένα twin set όπως αυτό της Ελίνας Παπίλα στην ανοιξιάτικη συλλογή σου; Με τους όρους co-ords/ twin sets/ two pieces αναφερόμαστε στον συνδυασμό δύο κομματιών που έχουν ίδιο ύφασμα, χρώμα και μοτίβο. Τα εν λόγω σετ έχουν γίνει ιδιαιτέρως αγαπητά από τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια, υπακούοντας την ανάγκη τους για ντύσιμο που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling ή πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Είναι ένα έτοιμο σετ, που αποπνέει κομψότητα και πρόκειται να σε κάνει να νιώθεις άνετα από το πρωί έως το βράδυ.

Papila

Styling Tip 2

Εάν υπάρχει ένα item που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, αυτό είναι σίγουρο το φόρεμα. Εκείνο το one piece που θα φορέσεις όταν θέλεις να αισθανθείς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όταν θέλεις να φορέσεις κάτι κομψό χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling. Όταν θέλεις να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις chic και άνετη στη διάρκεια της ημέρας.

Ελίνα Παπίλα

Φέτος την άνοιξη, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ελίνας Παπίλα και να προσθέσεις στη συλλογή σου το απόλυτο spring dress από τη νέα συλλογή της Regalinas. Πιο συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός επέλεξε ένα maxi εμπριμέ φόρεμα από ποπλίνα με κουμπιά και ζώνη. Πρόκειται να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, δημιουργώντας τις πιο chic εμφανίσεις.

Ελίνα Παπίλα

Extra Tip: Ένας από τους λόγους για να προτιμήσεις τα φορέματα που έχουν ζώνη είναι πως τονίζουν τη μέση και αναδεικνύουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο όλες τις σιλουέτες.

Styling Tip 3

Σε περίπτωση που αγαπάς τα φορέματα, ωστόσο χρειάζεσαι μία εναλλακτική επιλογή με τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες, προτείνουμε να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου μία ολόσωμη φόρμα.

Από τη συλλογή της Regalinas για την άνοιξη του 2024, η Ελίνα Παπίλα επέλεξε μία αμάνικη ολόσωμη φόρμα με V ντεκολτέ και ζώνη από το ίδιο ύφασμα που τονίζει τη μέση. Μία ολόσωμη φόρμα όπως αυτή μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, ενώ είναι ιδανική επιλογή ακόμα και για πιο επίσημα καλέσματα όπως κάποιος γάμος ή κάποια βάφτιση

ελίνα παπίλα

Styling Tip 4

Ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα χωρίς ριγέ πουκάμισο και τζιν παντελόνι δεν υφίσταται. Ωστόσο, αυτή την άνοιξη είναι τέλεια ευκαιρία για να κάνεις πιο elevated επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα προτείνει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου μία ριγέ μπλούζα με κοντά μανίκια και κουμπί στην μανσέτα, που πρόκειται να ευχαριστηθείς να φοράς τώρα και το καλοκαίρι, αλλά και ένα ψηλομεσο τζιν παντελόνι με foil εφέ και έντονες ραφές.

ελίνα παπίλα

Το εν λόγω παντελόνι μάλιστα είναι τέλεια πρόταση και για τις βραδινές εξόδους της άνοιξης. Μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισα και tops, να προσθέσεις ένα ζευγάρι party shoes και εντυπωσιακά κοσμήματα για μία εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Βίντεο: Creative Media Box

Styling: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Domotel Kastri Hotel για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ