Μόδα14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ένα “εκρηκτικό” event από την adidas αποκλειστικά για όλους τους φανς του ποδοσφαίρου

Το εμβληματικό adidas Predator επέστρεψε στην Αθήνα καθηλώνοντας το κοινό!

adidas

Μπορεί άραγε το ποδόσφαιρο να συνδεθεί με την urban κουλτούρα; Εννοείται πως ναι – γιατί με την adidas δεν μιλάμε απλά για ποδόσφαιρο, αλλά για πραγματική εμπειρία!

Έτσι, σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους φίλους της adidas και του ποδοσφαίρου, το adidas Predator το πιο εμβληματικό παπούτσι στην ιστορία του ποδοσφαίρου επέστρεψε στην Αθήνα πιο ανανεωμένο από ποτέ για να σηματοδοτήσει το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής ιστορίας του.

Ένα "εκρηκτικό" event από την adidas αποκλειστικά για όλους τους φανς του ποδοσφαίρου

Στον απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό, Football Pro, το Predator παρουσιάστηκε στους fans του brand μέσα από ειδικά activations και happenings προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εμπειρία, ταξιδεύοντάς τους στον θρυλικό του κόσμο.

Στον χώρο του “Creative Zone” οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πορεία του εμβληματικού Predator μέσα στον χρόνο, ενώ παράλληλα είδαν την εξέλιξη και τη συμβολή του στην ιστορία του ποδοσφαίρου μέσα από video κορυφαίων παικτών, όπως ο David Beckham και o Zinedine Zidane. Έπειτα, το κοινό μεταφέρθηκε στο “Challenge Ζone”, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ο οποίος είχε μεταμορφωθεί με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο σε ποδοσφαιρική αρένα. H adidas έδωσε την ευκαιρία στους έφηβους φίλους του brand από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου να φορέσουν πρώτοι τα νέα μοντέλα Predator και πάρουν μέρος σε ένα εκρηκτικό “1×1 tournament”, που καθήλωσε το κοινό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ένα "εκρηκτικό" event από την adidas αποκλειστικά για όλους τους φανς του ποδοσφαίρου

Με έμπνευση από τα θρυλικά μοντέλα του παρελθόντος, το adidas Predator ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο της ιστορίας του στην Αθήνα και αποκαλύφθηκε σε όλους τους fans με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, σε ένα σκηνικό που ζωντάνεψε το παρελθόν του και το προσγείωσε στο σήμερα για να εμπνεύσει μία νέα γενιά παικτών και fans, τόσο μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.

Ένα "εκρηκτικό" event από την adidas αποκλειστικά για όλους τους φανς του ποδοσφαίρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ