Μόδα14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Burberry x Vivienne Westwood: Sneak peek στη συνεργασία της χρονιάς

Δύο θρυλικά brands της μόδας ενώνονται.

burberry

Ο οίκος Burberry τον Ιούλιο που μας πέρασε, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την θρυλική σχεδιάστρια Vivienne Westwood. Τα δύο brands δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν με σκοπό να τιμήσουν το βρετανικό στυλ. Ουσιαστικά, πρόκειται για την επανασχεδίαση παλαιότερων κομματιών του βρετανικού οίκου.

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε ένα teaser video στα Instagram stories των οίκων, με ένα ζευγάρι platform shoes (χαρακτηριστικά του οίκου Vivienne Westwood), στο οποίο υπήρχε το χαρακτηριστικό καρό του οίκου Burberry.

Η πρωτότυπη συλλογή με τα limited-edition κομμάτια, θα λανσαριστεί επίσημα στις 6 ΔεκεμβρίουMέχρι τότε τα δύο brands θα συνεχίσουν να δίνουν μικρές λεπτομέρειες στους fan μέσα από τα social media τους.

O Riccardo Τisci που ανέλαβε τον οίκο Burberry, είχε ανακοινώσει μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram πως θέλει να προχωρήσει σε αυτή τη συνεργασία με μία φωτογραφία όπου ήταν ο ίδιος, η Westwood και ο σύντροφος – συνεργάτης της Andreas Kronthaler.

Η δήλωση του έλεγε “Η Vivienne ήταν ο λόγος που ήθελα να γίνω σχεδιαστής”. “Ήξερα από τότε που ήρθα σε αυτόν το οίκο ότι επιτέλους θα έχω την δυνατότητα να προσεγγίσω αυτή την σχεδιάστρια ώστε να κάνουμε κάτι μαζί.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network