Μόδα : #ColorMarathonChallenge14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Αυτή τη σεζόν συνδύασε έντονα χρώματα χωρίς δεύτερη σκέψη

Μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις;

Αυτή τη σεζόν συνδύασε έντονα χρώματα χωρίς δεύτερη σκέψη

Σηκώνεσαι το πρωί, ο καιρός είναι τέλειος, αλλά η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της. Τι μπορείς να κάνεις για να την ανεβάσεις; Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σου φτιάξουν το κέφι αλλά ο πιο απλός και πιο στιλάτος τρόπος για να το πετύχεις είναι να φορέσεις έντονα χρώματα. Εκτός από τα total looks που έχουν προτείνει και πολλοί δημιουργοί στις πασαρέλες τους, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις να συνδυάσεις έντονα χρώματα μεταξύ τους, δημιουργώντας το πιο ενδιαφέρον color blocking. 

Τι πρέπει να προσέξεις όταν συνδυάζεις έντονα χρώματα μεταξύ τους; Αρχικά βγάλε τα πρέπει από το μυαλό σου. Γίνει δημιουργική και τόλμησε τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς. Φόρεσε το κόκκινο με το φούξια, αν σου αρέσουν οι πιο safe επιλογές, ή τόλμησε κίτρινο με πράσινο για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα έντονα χρώματα προσθέτουν μερικούς επιπλέον πόντους στη σιλουέτα, έτσι φρόντισε να φορέσεις την πιο έντονη απόχρωση στο σημείο που θέλεις να τονίσεις και όχι σ’ αυτό που φροντίζεις συνήθως να «κρύβεις».

Τόλμησε και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, είναι καλοκαίρι άλλωστε και αν δεν τα φορέσεις τώρα, πότε; Μην υπερβάλλεις φορώντας παραπάνω από 3 χρώματα γιατί ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο κομψό όσο θα ήθελες.

Αυτή τη σεζόν συνδύασε έντονα χρώματα χωρίς δεύτερη σκέψη

Αυτή τη σεζόν συνδύασε έντονα χρώματα χωρίς δεύτερη σκέψη

Miss Bloom tip: Δε χρειάζεται να ανησυχείς όσο έντονα χρώματα και αν φοράς και όσο υψηλές και αν είναι οι θερμοκρασίες αν επιλέξεις το νέο Dove Invisible Floral Touch. Θα το βρεις σε σπρέι ή roll on και φορώντας το, δε χρειάζεται να έχεις άγχος γιατί αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ #COLORMARATHONCHALLENGE

Best of network