Follow us

Crash test: Ποια παρουσιάστρια έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

... και ποια δυστυχώς μας απογοήτευσε;

BeFunky Collage

Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν πολλές εκπομπές. Εμείς εδώ δε θα ασχοληθούμε με το κατά πόσο ήταν ενδιαφέρουσες οι πρεμιέρες ή κατά πόσο ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του κοινού. Θα μιλήσουμε για τις εμφανίσεις των κυριών που βρίσκονται στο τιμόνι αυτών των εκπομπών και θα αποφασίσουμε ποια μας άρεσε περισσότερο.

Ξεκινάμε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day. Η Σταματίνα έχει αποδείξει ότι κάνει στιλιστικά βήματα μπροστά και έτσι σήμερα η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Eλαφρώς μαυρισμένη, με ένα φόρεμα σε σκούρο κόκκινο και καφέ, lace up πέδιλα, ήταν ακριβώς όπως έπρεπε για μια πρωινή εκπομπή. Η γραμμή του ρούχου την κολάκευε πολύ και μας άρεσε που το μακιγιάζ της ήταν φυσικό, όπως επίσης και τα μαλλιά της. Ίσως στη θέση της να μην είχαμε φορέσει σκουλαρίκια, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα παίρνει καλό βαθμό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δυστυχώς εμφανίστηκε με αυτό το πορτοκαλί σατέν φόρεμα που είχαμε δει στις φωτογραφίες πριν από λίγες μέρες. Λυπόμαστε πολύ αλλά θα πούμε για ακόμα μία φορά πως δε μας άρεσε καθόλου. Θα μπορούσε να είχε επιλέξει χιλιάδες άλλα outfits που θα ήταν και πιο καλόγουστα και που θα την κολάκευαν περισσότερο από αυτό το σατέν, που δε μπορούμε να δικαιολογήσουμε με κανέναν τρόπο. Ελπίζουμε αύριο να δούμε κάτι καλύτερο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ ήταν ακόμα ένα new entry για την τηλεοπτική σεζόν. Από πέρυσι η παρουσιάστρια μας είχει πείσει πως θέλει και μπορεί να κάνει σωστές ενδυματολογικές επιλογές και έτσι η σημερινή της εμφάνιση ήταν ακριβώς αυτό, σωστή. Ένα λευκό, κοντό φόρεμα, συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα παπούτσια, θα λέγαμε πως ήταν σέξι και κολακευτικό αλλά ίσως λίγο άτολμο. Για πρώτη μέρα θα τη θέλαμε με ένα πιο έντονο χρώμα, με κάτι πιο ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Τελικά ποια κέρδισε για σήμερα; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν αυτή που πήρε το μεγαλύτερο βαθμό, από εμάς τουλάχιστον. Φυσικά η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, έτσι οι υπόλοιπες κυρίες της τηλεόρασης έχουν μπροστά τους όλο το χρόνο να κάνουν την έκπληξη. Εμείς περιμένουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ