Μόδα11 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Δεν φαντάζεσαι τι ετοιμάζουν τα Mango για το φθινόπωρο

Αυτή τη συλλογή δεν την περίμενε κανείς

Δεν φαντάζεσαι τι ετοιμάζουν τα Mango για το φθινόπωρο

Αγαπάμε τα Mango και επιμένουμε να αγοράζουμε ρούχα και αξεσουάρ που υπογράφουν. Το γνωστό ισπανικό brand είναι ένα από τα πιο διάσημα του κόσμου και τώρα ανακοίνωσαν μία συνεργασία που μας ενθουσίασε. Η fashion writer, consultant και δημιουργός του Man Repeller, Leandra Medine συνεργάζεται με τα Mango για να δημιουργήσει μία συλλογή που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Οκτώβριο.

Δεν φαντάζεσαι τι ετοιμάζουν τα Mango για το φθινόπωρο

Αν παρακολουθείς τη Leandra θα ξέρεις ήδη ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιδραστικές φυσιογνωμίες στον χώρο της μόδας. Το μοναδικό της στιλ, η αισθητική της και η άποψη που έχει για τη μόδα την έχουν κάνει να ξεχωρίσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε το website της, Man Repeller. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει γιατί είναι ένας πραγματικά αυθεντικός άνθρωπος, αρνείται πεισματικά να εμφανιστεί με έντονο μακιγιάζ και είναι μια γυναίκα-ορισμός του αβίαστα cool και φυσικά της κομψότητας.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι με τη Mango σε ένα project που ολοκληρώνει ιδανικά την δουλειά που έχουμε κάνει μαζί τα τελευταία δύο χρόνια” είπε η Leandra με αφορμή τη νέα της συνεργασία.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη συλλογή που πρόκειται να κυκλοφορήσει, αλλά όπως ενημέρωσε η εταιρεία, θα αποκαλύψει περισσότερα στο άμεσο μέλλον, μαζί και με την ακριβή ημερομηνία του λανσαρίσματος της συλλογής.

We are super excited!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network