Χωρίς κατηγορία12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Eίμαι 24 χρόνων και στη δουλειά μου συναναστρέφομαι με εργάτες κυρίως άντρες. Τι ρούχα να φοράω ώστε να μη χάσω τη θηλυκότητά μου, αλλά να μην είμαι και προκλητική;

Δυστυχώς, δε μου δίνεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον της δουλειάς σου. Υπάρχουν κάποιες ασφαλείς επιλογές όμως, που μπορούν να λειτουργήσουν σε κάθε χώρο (εταιρία, εργοτάξιο, εργοστάσιο). Καταρχήν, αποφεύγεις τα στενά ρούχα, έντονα ντεκολτέ και (προφανώς) μίνι φούστες και σορτς. Μία κομψή και διαχρονική επιλογή είναι ο συνδυασμός παντελόνι (το καμηλό θα φορεθεί πολύ φέτος) με πουκάμισο. Το παντελόνι σε χαλαρή γραμμή και bootcut κόψιμο, ενώ το πουκάμισο μπορεί να είναι σε πιο στενή γραμμή.  Εναλλακτικές επιλογές: Μία φούστα ως το γόνατο σε γραμμή άλφα ή για αυτή την εποχή που η ζέστη καλά κρατεί, μία βερμούδα (και πάλι, όμως σε χαλαρή γραμμή). Μην αμελείς τις μαγικές ιδιότητες των αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν το στυλ σου πιο θηλυκό, διατηρώντας το επαγγελματικό look.

Δυστυχώς, δε μου δίνεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον της δουλειάς σου. Υπάρχουν κάποιες ασφαλείς επιλογές όμως, που μπορούν να λειτουργήσουν σε κάθε χώρο (εταιρία, εργοτάξιο, εργοστάσιο). Καταρχήν, αποφεύγεις τα στενά ρούχα, έντονα ντεκολτέ και (προφανώς) μίνι φούστες και σορτς. Μία κομψή και διαχρονική επιλογή είναι ο συνδυασμός παντελόνι (το καμηλό θα φορεθεί πολύ φέτος) με πουκάμισο. Το παντελόνι σε χαλαρή γραμμή και bootcut κόψιμο, ενώ το πουκάμισο μπορεί να είναι σε πιο στενή γραμμή. Εναλλακτικές επιλογές: Μία φούστα ως το γόνατο σε γραμμή άλφα ή για αυτή την εποχή που η ζέστη καλά κρατεί, μία βερμούδα (και πάλι, όμως σε χαλαρή γραμμή). Μην αμελείς τις μαγικές ιδιότητες των αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν το στυλ σου πιο θηλυκό, διατηρώντας το επαγγελματικό look.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ