Μόδα03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Είναι αυτά τα πιο φανταστικά Vans που έχουμε δει ποτέ;

Σχεδιαστές και influencers συνεργάζονται για καλό σκοπό και δημιουργούν μερικά από τα πιο ευφάνταστα σχέδια πάνω στα κλασσικά λευκά Vans!

Είναι αυτά τα πιο φανταστικά Vans που έχουμε δει ποτέ;

Σε μία προσπάθεια να αυξήσει την κοινή ευαισθητοποίηση γύρω από τον 9ο διαγωνισμό Custom Culture – μία οργάνωση που παρέχει βοήθεια στηρίζοντας τα καλλιτεχνικά προγράμματα σε σχολεία – η Vans συγκέντρωσε μερικούς διάσημους σχεδιαστές μόδας και influencers για να δώσουν τη δική τους εκδοχή επάνω σε ένα ζευγάρι λευκά slip-ons.

Η Rebecca Minkoff, η Cynthia Rowley, αλλά και οι Carol Lim και Humberto Leon του brand Opening Ceremony κατάφεραν να αλλάξουν τελείως τα κλασσικά Vans που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, δημιουργώντας μερικά από τα πιο φρέσκα, ιδιαίτερα και απίθανα σχέδια που έχουμε δει ποτέ!

Το σχέδιο ωστόσο που μας τράβηξε την προσοχή, ήταν αυτό της Amirah Kassem, ιδιοκτήτριας του insta-αγαπημένου αμερικάνικου ζαχαροπλαστείου Flour Shop, η οποία και δημιούργησε μάλλον τα sneakers των ονείρων μας με διπλό παντεσπάνι και πολύχρωμη τρούφα!

✨Honored to be a #vanscustomculture ambassador!🎨 I’ve teamed up with @Vans to support art education and designed these shoes to let everyone know about their high school art program #vanscustomculture 🌈The winning high school will get $75k for their art program!Registration and more info at vans.com/customculture 📸@alysonromanok

A post shared by Amirah Kassem (@amirahkassem) on

Δες και μερικά από τα υπόλοιπα φανταστικά σχέδια:

#VansCustomCulture | 2018 Ambassador @popupflorist

A post shared by Vans Custom Culture (@vanscustomculture) on

#VansCustomCulture | 2018 Ambassador @JenMussari

A post shared by Vans Custom Culture (@vanscustomculture) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ