Follow us

2803 FASHION LOFT | Τα μόνα outfits που θα χρειαστείς αυτή την Άνοιξη!

Ποιο από τα looks είναι το αγαπημένο σου; Ανακάλυψε τα δικά μας, εδώ!

Processed with VSCO with s1 preset

Αν μένεις, όπως και εγώ, στα Νότια Προάστια της Αθήνας τότε γνωρίζεις ήδη το fashion "φαινόμενο" 2803 AVE. LOFT. Αν ωστόσο δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε, ετοιμάσου για μία αποκάλυψη που θα αλλάξει τον τρόπο που ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ματίνα Κουλουφάκου αποφάσισε, μετά από μακρά πορεία και εμπειρία στον χώρο του γυναικείου ενδύματος, να λανσάρει τη δική της εταιρεία μόδας. Έτσι "γεννήθηκε" η 2803 FASHION LOFT που πλέον διαθέτει τρεις boutique "2803 AVE. LOFT", σε Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα αλλά και Αράχωβα!

Κάθε κατάστημα ξεχωρίζει, με σύγχρονο σχεδιασμό και μια ατμόσφαιρά που θυμίζει κάτι από Νέα Υόρκη. Όσο για τα ρούχα; Κάθε κομμάτι είναι υπέροχο. ικανό να κάνει κάθε στιγμή, κάθε περίσταση, κάθε διάθεση και κάθε σεζόν στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας, πραγματικά ξεχωριστή! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που στα 2803 AVE. LOFT θα βρεις τα διεθνώς αναγνωρισμένα και με ιδιαίτερο στυλ brands Molly Bracken, Traffic People, FRNCH, MEISIE και Circle of Trust.

Επειδή, ωστόσο, λίγες μονάχα εικόνες αρκούν για να σε εισάγουν στον stylish κόσμο της 2803 FASHION LOFT, πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκα το κατάστημα της Γλυφάδας για να δω από κοντά τις νέες συλλογές και να διαλέξω τα δικά μου αγαπημένα looks για τη σεζόν που ξεκινά.

Εκεί με υποδέχτηκε η εντυπωσιακή και stylish Μαρτίνα Γαφιτσούκ, από την εταιρεία 2083 FASHION LOFT, με ξενάγησε στις νέες συλλογές και μαζί διαλέξαμε τα πιο hot looks για την Άνοιξη!

2803 FASHION LOFT | Τα μόνα outfits που θα χρειαστείς αυτή την Άνοιξη!

Δες στη gallery 8 υπέροχα looks και απόκτησέ τα με μία επίσκεψη στα καταστήματα

Καταστήματα 2803 AVE.LOFT :

Γλυφάδα - Κύπρου 61

Παλαιό Φάληρο - Αχιλλέως 109

Αράχωβα - Κεντρικός δρόμος Αράχωβας, οδός Δελφών

(φωτογραφίες: Γεωργία Παρασκευούδη)

Μεταξωτό και με vintage λεπτομέρειες, αυτό το μάξι φόρεμα θα το φορέσεις άνετα από το πρωί ως το βράδυ! (Φόρεμα: Traffic People, Παπούτσια: Carmens)

Η trendy πλισέ φούστα είναι αυτή τη σεζόν μίνι και συνοδεύεται από cute T-shirt και sneakers! (Look: Molly Bracken, Παπούτσια: Meline)

Η ολόσωμη φόρμα είναι η πιο ευκολοφόρετη, σύγχρονη και κολακευτική πρόταση της Άνοιξης! (Φόρμα: Molly Bracken)

To denim έχει την τιμητική του, με cropped παντελόνια και patchwork λεπτομέρειες. Το τοπ με bandana print δε, είναι ο τέλειος "σύντροφος" για ένα casual look! (Ρούχα: Circle of Trust, Παπούτσια: Carmens)

Το μικρό λευκό φόρεμα αντικαθιστά επάξια το LBD σε κάθε ιδιαίτερη ανοιξιάτικη περίσταση! (Φόρεμα: Molly Bracken, Παπούτσια: Carmens

Το απόλυτο μίνι φόρεμα της σεζόν αντηχεί την μόδα των 20s με boxy γραμμή και περίτεχνα σχέδια από παγιέτα! Εσύ, θα το φορέσεις όλες τις ώρες, με ένα λευκό δερμάτινο και χαμηλά πέδιλα! (Look: Molly Bracken, Παπούτσια: Meline)

Το διαχρονικό ναυτικό στιλ επιστρέφει και αυτή τη σεζόν και γίνεται πιο luxe με λεπτομερειες από βολάν, χρυσά retro κουμπιά και funky sneakers! (Look: Molly Bracken, Sneakers: Meline)

Στα 2803 AVE. LOFT θα βρεις και τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Charly Therapy.

Η παντελόνα, φέτος, παίρνει έμπνευση από την Ανατολή και συνδυάζεται με απαλά denim υφάσματα για casual looks που ξεχωρίζουν! (Πουκάμισο: FRNCH, Παντελόνα: Traffic People)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ