Μόδα : Έξυπνες Αγορές25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2011

Indian Bags

Tα ταγάρια-λάφυρα του καλοκαιριού που θα κρατηθούν γερά και το φθινόπωρο

Indian Bags

Πάντα παρόντα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, τα έθνικ στοιχεία επιστρέφουν δριμύτερα με άξιο εκπρόσωπό τους τη χρωματιστή Indian Bag.

Μία δόση έθνικ, μία δόση boho και πολύ χρώμα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το στυλ σου. Οι Indian bags έκαναν δυναμική είσοδο προς το τέλος του περασμένου καλοκαιριού και παραμένουν hot και γι αυτή την σεζόν. Έχουν άλλωστε ό,τι χρειάζεται για να γίνουν μόνιμοι στυλιστικοί σύντροφοι κάθε συνόλου.

Indian Bags
1. Day Birger et Mikkelsen 122.10 δολάρια, mywardrobe.com, 2. Αccessorize, 3. asos.com ,4. Wayuu Taya 165€ netaporter.com 5. Oysho 6. asos.com 57.69€

Οι εν λόγω τσάντες συνδυάζονται πολύ εύκολα, γεγονός που εξηγεί εν μέρει και το πόσο δημοφιλείς είναι. Ο χρυσός κανόνας που πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου είναι να μην το παρακάνεις με το έθνικ στοιχείο (τα total looks άλλωστε είναι τις περισσότερες φορές ριψοκίνδυνα) και να προσέξεις το πως και αν θα τις συμπεριλάβεις στις βραδινές σου εμφανίσεις. Εάν είσαι fan της safe αλλά chic προσέγγισης, την οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα γι αυτό το fashion item, θα τη φορέσεις με το τζιν σου (skinny, boyfriend, wide leg – όλα ταιριάζουν), με ένα boho φόρεμα ή με shorts και πουκάμισο.

Αν δεν είσαι υπέρμαχος του χρώματος, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι αφού οι Indian bags έχουν κυκλοφορήσει σε δεκάδες παραλλαγές, ανάμεσά τους και λιγότερο πολύχρωμες και φανταχτερές. Αν από την άλλη είσαι υπέρ του χρωματικού πλουραλισμού και τον στολιδιών γενικά τότε η καλύτερη επιλογή για σένα είναι ένα σχέδιο με πολύ χρώμα, λαμπερά στοιχεία (βλ. μικρά καθρεφτάκια), κρόσια και χάντρες. Προσοχή όμως τα στολίδια της τσάντας να κυμαίνονται στα ίδια –έθνικ– επίπεδα για να μην χαθεί το concept.

Miss Bloom’s Tip: Η ιδανική για σένα Indian Bag μπορεί να βρίσκεται «κρυμμένη» σε κάποιο μικρό μαγαζάκι στο νησί που θα κάνεις διακοπές. Γι αυτό, πριν φορέσεις το μαγιό σου φόρα το στυλάτο καπέλο σου και ξεκίνα έρευνα αγοράς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ