Μόδα18 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

H Clare Waight Keller αποτυπώνει την αισθητική της αντίληψη στα νέα γυαλιά ηλίου του οίκου Givenchy

Ο οίκος GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

H Clare Waight Keller αποτυπώνει την αισθητική της αντίληψη στα νέα γυαλιά ηλίου του οίκου Givenchy

Εκφράζοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο design και την ασύγκριτη τεχνογνωσία, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποθεώνουν την αισθητική αντίληψη της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του οίκου Givenchy, Clare Waight Keller. Mε αρχιτεκτονικές γραμμές, διακριτική χρωματική παλέτα και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι τα γυαλιά ηλίου που πρέπει να αποκτήσεις αν αγαπάς τις κλασσικές γραμμές.

Τα νέα γυαλιά ηλίου από τον οίκο Givenchy και την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Clare Waight Keller.

GV Slim

<p> Θα τα βρεις σε μαύρο ματ με γκρι φακούς, σκούρα ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς.Θα τα βρεις σε μαύρο ματ με γκρι φακούς, σκούρα ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

<p>Θα τα βρεις σε χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς, χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούςΘα τα βρεις σε χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς, χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς

Ένα φουτουριστικό αστικό σενάριο αποτέλεσε την έμπνευση για τις αυστηρές γεωμετρίες αυτών των γυαλιών ηλίου: οι λεπτές τους φόρμες αποτελούν αναφορά στην τολμηρή διάθεση του Givenchy. Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το μοντέλο να ξεχωρίζει είναι η εμβληματική φόρμα επίπεδου σχεδιασμού στο πάνω μέρος, το μοτίβο «4G» στον μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων – εμφανές στο εσωτερικό τους, μέσα από το διάφανο διπλό στρώμα ασετάτ – καθώς και το λογότυπο «Givenchy» που έχει αποτυπωθεί με φωτοχάραξη στους βραχίονες.

4G Square

<p>Θα τα βρεις σε μαύρο ματ με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με μπλε ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς.Θα τα βρεις σε μαύρο ματ με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με μπλε ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

Αυτά τα διαχρονικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν αρμονικές αναλογίες, ισορροπώντας ανάμεσα από τολμηρούς όγκους και άνετη εφαρμογή. Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες αυτού του μοντέλου είναι το λογότυπο φωτοχάραξης «4G- τετράγωνα» στους βραχίονες – μια σύγχρονη εκδοχή της εμβληματικής υπογραφή «4G», καθώς και το μοτίβο των «4G» στον μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων – εμφανές στο εσωτερικό τους, μέσα από το διάφανο διπλό στρώμα ασετάτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ